Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл си имат един

...
Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл си имат един
Коментари Харесай

Нов удар по Хари и Меган - обидени са от популярен сериал

Принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл си имат един максимален зложелател - британските таблоиди. Срещу тях те водиха правосъдна борба откакто понесоха тежки обвинявания, обиди, нарушение на персоналното им пространство и клюки. Оказва се обаче, че и един американски ефирен сериал може да провокира гнева на двойката и да изпита силата на закона. 

Херцогът и херцегинята на Съсекс бяха осмяни в последния епизод на известния анимиран сериал за възрастни " Саут парк " , чиято история датира още от края на 90-те години. Според източници, въпросният епизод не бил признат добре от Хари и Меган, пишат от Independent.

Миналата седмица анимационният сериал за възрастни насочи вниманието си към кралската двойката в епизод, озаглавен „ The World-Wide Privacy Tour “ ( " Световната обиколка за персонално пространство " ). Въпреки че имената на Хари и Меган не са категорично упоменати в епизода, показаните герои са червенокос принц и брачната половинка му, която носи облекло, което е съвсем като това, което Маркъл носеше на церемонията Trooping the colour през 2018 г. 

 wef Comedy Central, Getty

Вижте в идната галерия повече за скандалния епизод и това какво тъкмо разгневи Хари и Меган:
 С какво сериалът  С какво сериалът  С какво сериалът  С какво сериалът
Източници в този момент настояват, че Меган Маркъл била „ смутена и съкрушена “ от епизода, за който доста фенове са се съгласиха, че е изключително „ жесток “.  

В понеделник представител за херцога и херцогинята на Съсекс отхвърли новините, че двойката счита да съди основателите на сериала с думите „ Всичко това са откровени нелепости. Напълно безпочвени, скучни клюки. “

Според изданието The ​​Spectator, Маркъл „ е раздразнена “ от епизода, „ само че отхвърля да го изгледа целия “.
                             

В предишното сериалът, основан от сценаристите Трей Паркър и Мат Стоун, се е прицелвал в наболели теми и спорни персони като Доналд Тръмп, Кание Уест и Мел Гибсън. Обикновено всеки епизод от сериала стартира със шеговитото предизвестие " Всички герои и събития в това шоу – даже тези, основани на действителни хора – са напълно измислени. Всички гласове на звезди се имитират... зле. "

Принц Хари, на 38 години, и Меган Маркъл, на 41 години, се отдръпнаха от кралските си функции през 2020 година, преди да се реалокират в Калифорния, родния щат на Меган. В изявлението им с Опра Уинфри през 2021 година Меган проговори искрено за нахлуването в персоналния им живот като мотив за преместването им.
 Вижте непоказваните персонални фотоси на Меган и Хари  Вижте непоказваните персонални фотоси на Меган и Хари  Вижте непоказваните персонални фотоси на Меган и Хари  Вижте непоказваните персонални фотоси на Меган и Хари
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР