Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл са на последното

...
Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл са на последното
Коментари Харесай

Хари и Меган с Уилям и Кейт – последни кралски събития заедно - slava.bg

Принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл са на последното си публично посещаване във Англия като кралски особи.

Те се причислиха към принц Уилям и Кейт Мидълтън за годишното събитие Commonweatlh Service в Уестминстърското абатство.

Меган и Хари дойдоха първи за службата с автомобил. А малко след тях с обособен автомобил дойдоха Уилям и Кейт. За разлика от предходни години, двете двойки не бяха част от процесията на кралица Елизабет II, а бяха настанени на местата си преди тя, принц Чарлз и Камила да се появят на службата.

Докато Уилям и Кейт се настаняваха, Меган леко им помаха с ръка и с Хари им се усмихнаха.

Херцогинята на Съсекс бе облечена в зелена рокля на Emilia Wickstead с елегантна шапка фасинатор William Chambers. Визията ѝ бе допълнена от мини дамска чанта Gabriella Hearst.

Херцогинята на Кеймбридж бе в дълга рокля вид палто на дизайнерката Catherine Walker & Co, съчетано с алена шапка и велурени обувки в алено на висок ток.

Събирането на кралското семейство се случи за първи път от няколко месеца и те не бяха виждани дружно от събитие, извършено през Ноември предходната година.

Хари и Меган се завърнаха в Обединеното кралство предходната седмица за осъществяването на няколко кралски уговорката преди публично да се отдръпват като старши членове на кралското семейство на 31 март.

Кралица Елизабет II изиска Хари и Меган да участват на Commonweatlh Service, защото те ще останат президент и вицепрезидент на тръста към самодейността, която има за цел да насърчава и подкрепя млади водачи по целия свят, предава Dir.bg.

Снимки: Getty Images
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР