Принц Хари и Меган Маркъл споделиха в социалните мрежи два

...
Принц Хари и Меган Маркъл споделиха в социалните мрежи два
Коментари Харесай

Първи снимки от кръщенето на бебе Арчи

Принц Хари и Меган Маркъл споделиха в обществените мрежи два фрагмента от кръщенето на своя наследник Арчи. Церемонията мина при закрити порти и при цялостна секретност, като медии не бяха позволени зад вратите на замъка Уиндзор.

И за нас остана да чакаме херцогът и херцогинята да ни зарадват със фотоси по тяхна преценка. И това се случи преди броени минути.

Единият кадър е формален, по протокол. В центъра виждаме Хари и Меган, която е гушнала Арчи. Той е облечен с обичайна тога за кръщенета, която се предава от епохи в английския кралски двор.
 Снимка 432688

От дясната им страна са принц Уилям и Кейт Мидълтън. До тях са лейди Джейн Фелоуис и лейди Сара Макърдейл - сестрите на принцеса Даяна, които също са участвали на кръщенето . Майката на Меган Дория Ралганд е до принц Чарлз и Камила Паркър.

Втората фотография, която Хари и Меган споделиха в обществените мрежи обаче е по-специална. Тя е снимана в двора на замъка Уиндзор, черно-бяла е и демонстрира съпрузите и техния наследник в споделен миг на благополучие. Кадрите са снимани от фотографа Крис Алъртън.
 Кръщенето на бебе Арчи, принц Уилям, Кейт Мидълтън и почетоха ли мотива
Уважиха ли Уилям и Кейт кръщенето на Арчи

Гостие на събитието към този момент дойдоха

В поста си в Instagram херцогът и херцогинята пишат, че са извънредно щастливи да споделят насладата си от този ден с необятната общност, която ми оказа голяма поддръжка от деня на раждането на техния наследник. Двамата са се насладили на този ден, прекаран със фамилията и кръстниците на Арчи, които по този начин и не се посочват.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР