Принц Хари и Меган Маркъл ще престанат да правят документални

...
Принц Хари и Меган Маркъл ще престанат да правят документални
Коментари Харесай

Развод ще има: Меган и Хари обявиха край на книгите и скандалните интервюта срещу кралското семейство

Принц Хари и Меган Маркъл ще престанат да вършат документални филми за Netflix, да издават записки и да дават изявленията, в които подлагат на критика кралското семейство. Това настояват вътрешни източници, съгласно които и двамата не могат " нищо повече да кажат ".

След повече от три години, откогато херцозите на Съсекс взеха решение да изоставен кралския живот във Англия и да заминат за Калифорния, Съединени американски щати, двойката ще се отдръпна от светлините на прожекторите.

Рязката смяна в тази посока идва след бомбастичното им изявление с Опра Уинфри през 2021 година, шестепизодната документална поредност за Netflix, наречена " Хари и Меган ", излъчена предходната година, както и разобличаващия спомен на принца със заглавие Spare ( " Резервният " ).



Всички тези изяви включваха гневни нападки към членове на кралската фамилия, в това число крал Чарлз III, кралица Камила, принцът и принцесата на Уелс, както и самата институция в по-обширен проект.

Сега двойката възнамерява да поеме функции, които са по-далеч от вниманието на обществеността.

" Този интервал от техния живот завършва – двамата нямат нищо повече за казване ", показа източник, непосредствен до двойката, пред The Sun.



Меган Маркъл и принц Хари бяха подложени на серия от рецензии на няколко пъти след техните обществени разкрития.

В епизод на анимационния филм South Park да вземем за пример, двамата бяха мощно осмяни от създателите. В серията Хари и Меган са изобразени като принц и принцеса на Канада – млада кралска двойка, която мощно желае дискретност, само че в това време притегля внимание върху себе си. 

 
                             

В анимацията рижавият принц и неговата брачна половинка, нарисувана в пепеляворозов тоалет, с който Меган се появи през 2018 година по време на Парада на знамената, се появяват в тв изявление, в което показват книгата на принца – Waaagh (английски диалект на думата " война " ). Корицата на въпросния труд мощно наподобява на записките на Хари – Spare.

Самият принц Хари отхвърли неотдавна, че в изявлението си за ITV с Том Брадби по-рано тази година е обвинил членове на кралското семейство в " расизъм ", обвинявайки английската преса в неистина.

Решението да се отдръпват от основаването на документални филми и книги идва по-малко от две седмици откакто Хари и Меган обявиха, че са се озовали в " съвсем пагубно " гонене, провокирано от папараци по улиците на Ню Йорк.

Представител на херцозите тогава уточни, че принцът, неговата брачна половинка Меган, както и майката на Меган – Дория Рагланд, са били жертви на " непрестанно гонене с коли, траяло повече от два часа ", откакто тримата напуснали церемонията по връчване на премиите " Жени с визия ". 



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР