Принц Хари и Меган Маркъл се стремяха да запазят в

...
Принц Хари и Меган Маркъл се стремяха да запазят в
Коментари Харесай

Тайната среща на Меган Маркъл и принц Хари в супермаркет

Принц Хари и Меган Маркъл се стремяха да запазят в загадка ранния си романс, когато започнаха да се виждат - и това означаваше, че ще изберат извънредно нетрадиционно място за една от първите си срещи в Лондон.

 

 

Когато започнаха да се срещат за първи път, принц Хари и Меган Маркъл желаеха да запазят романтиката си в загадка.

Смята се, че двамата са били дружно към шест месеца през 2016 година, преди да се разчуе, че Хари се среща с Меган - актрисата от хитовия ефирен сериал " Костюмари ".

Това значи, че един от първите пъти, когато Меган дойде в Лондон от Торонто, с цел да остане с Хари, двамата направиха всичко допустимо да не притеглят вниманието към себе си.

Затова те избират извънредно място за една от първите си срещи - супермаркет. И се преструват, че не се познават, с цел да останат " тайно ".

 

В подкаста на Дакс Шепърд " Armchair Expert " Хари споделя за срещата предходната година: " Хората ме гледат, хвърлят ми странни погледи, доближават се към мен и ми споделят " Здравей ".

" Писах й, че по този начин би трябвало да създадем, а тя сподели: " Не, искаш пергаментова хартия ", а аз - " Къде е пергаментовата хартия? "

" Бях с бейзболна шапка, гледах надолу към пода и се пробвах да остана тайно. Удивително е какъв брой доста дъвки виждаш, цялостна неразбория е! "

Оттогава насам Меган и Хари се ожениха, прекараха известно време като работещи кралски особи, родиха им се две деца, а в този момент имат нов взаимен живот в Калифорния.

В същия подкаст Хари разкри по какъв начин може да вози Арчи на гърба на велосипеда си - нещо, което съгласно него в никакъв случай не е имал опция да направи в Обединеното кралство.

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР