Приключи полагането на последния изравнителен слой трошен камък на пътя

...
Приключи полагането на последния изравнителен слой трошен камък на пътя
Коментари Харесай

Започна асфалтирането на пътя между Ружинци и Черно поле

Приключи полагането на последния изравнителен пласт трошен камък на пътя сред видинските села Ружинци и Черно поле. От през днешния ден стартира и полагането на първия пласт асфалт на обекта, като ще работи деликатно с полагането на асфалта поради горещините.
" От сутринта, от рано стартира първата част на първия стадий асфалтиране. Понеже първият пласт, биндерът, би трябвало да бъде 12 сантиметра, ние преценихме, че е по-добре в тези жеги да го създадем на два пъти по 6 сантиметра, с цел да може по-хубаво да се балира, притъпка и уплътни първата част на първия пласт. Вторият по-късно и след това предстоят още два пласта по 4 сантиметра, като последният пласт от 4 сантиметра ще бъде изработен най-сетне, когато бъде положен още един пласт камък в профил за банкета, с цел да може да бъде подравнен той и да не се наранява асфалтът от машините, които ще поставят камъка. Така че ще имаме 20 сантиметра асфалт по пътя от Ружинци към Черно поле ", разяснява кметът на Ружинци Александър Александров.
За положителното качество и издръжливост на асфалтовото покритие пътят ще бъде затворен всеки работен ден от 7 часа до 16 часа до привършване на работата по него. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР