Приключи Общото събрание на Левски. Срещата между акционерите продължи над

...
Приключи Общото събрание на Левски. Срещата между акционерите продължи над
Коментари Харесай

Приключи общото събрание на Левски, Сираков запазва контролния пакет акции

Приключи Общото заседание на Левски. Срещата сред акционерите продължи над шест часа. " Синята " колекция протече без сензационни вести от " Герена ".

Първата огромна новина е слагането на нов член в Народно събрание на клуба Венцислав Димитров, който е представител на генералния спонсор Palms Bet. Очакванията са, че букмейкърската компания ще има собствен човек и в Управителния съвет на Левски, който занапред ще бъде определен от надзорния подобен.
 Тодор Батков на
Тодор Батков на " Герена ": Дано футболистите играят постоянно по този начин мъжки!

Юристът е на Общото заседание

Засега Наско Сираков резервира контролния пакет акции, като по време на събранието неведнъж е споделил, че е подготвен да се раздели с скъпите бумаги, в случай че види действителен интерес към тях.

Тодор Батков може да влезе в управлението на Левски, а също по този начин е заречен да подкрепи безплатно обичания си тим и със сериозна финансова сума.

Желание на Тръст " Синя България " пък е било реализирано и част от значимите решения за бъдещето на Левски към този момент ще бъдат вземани с 9/10 болшинство.

След края на формалната част, пред медиите застанаха водещия на общото заседание юрист Иво Ивков, изпълнителният шеф Константин Баждеков, както и новият член на Народно събрание - Венци Василев. Наско Сираков отхвърли да приказва с публицистите.
 Промените в Надзорния съвет на Левски към този момент са факт
Промените в Надзорния съвет на Левски към този момент са факт

Венцислав Димитров влиза в управата на " синия " клуб
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР