Приключи националното съвещание във Велико Търново с участието на общински

...
Приключи националното съвещание във Велико Търново с участието на общински
Коментари Харесай

Борисов възмутен от ПП-ДБ: Изчегъртан е всеки, който е бил близък до ГЕРБ!

Приключи националното заседание във Велико Търново с присъединяване на общински кметове на ГЕРБ, регионални координатори, депутати и Изпълнителната комисия на партията.

Ние сме най-прогнозируемата европейска партия в България. Така стартира речта си водачът на ГЕРБ Бойко Борисов пред кметовете. Във всички случаи това, което се случва в Русия сега, е революция, бунт и е извънредно рисково. Така разяснява актуалната обстановка в Русия с частната войска - " Вагнер ". „ Вагнер “ стартира събаряне на военното командване на съветската войска, като взеха контрола над град Ростов на Дон. Те към този момент са във Воронеж, на 500 км от Москва. Там, както и в цялата Московска област, бе разгласен " ексклузивен режим ", припомня " 24 часа ".

" Помня, когато влизахме в Кюстендил, Видин, локалните организации ме молеха да не приказвам против Путин, Русия, тъй като българите не обичат войната. Защото имаме отношение към Русия. Аз тогава ви споделих: Докато нямаше война, ние сме водили най уравновесената политика. В момента, в който Руската федерция атакува Украйна, ние имаме единствено едно място и това е на страната на евроаталнатическата общественост и не можем да подкрепим експанзията. Много хора от партията ни укориха. Що е то частна войска която атакува и убива украински жители, по едно и също време с съветската войска. Когато това стана факт, нашата партия сложи украинското знаме в централа и стои до ден сегашен. Колко повече беше рисковано това, тъй като проруските сили възмажаха, ние още по мощно затвърждавахме нашето участие в Европа ", съобщи Борисов.

Тези са единствено на 4, 500 км, въоръжени експерти, убийци.

Той прикани нашите служби да са доста деликатно и да наблюдават обстановката в Русия.

Няма град, в който ГЕРБ да не е направил нещо хубаво. За София дори ще ми отнеме повече от час да приказваме, съобщи Борисов.

По тематиката за изискванията на Политическа партия, Борисов разяснява: Те си назначават министрите, зам. министрите, без въобще да ни питат. Но те си ги назначават, тъй като химикалът е у Денков. Надолу поголовно подменят всички, без това на никое място да е разказано в декларацията. А ни слагат 7 нови условия. Ами да си създадем съглашение като в Германия - няколкостотин страници " И добави: Аз с моя опит го разбирам по този начин, че те към този момент схванаха, че както работи Европа, би трябвало да работи и България. Това става посредством обединения. Трябва да има подписан документ и в него ще е записано и ще знаем какво ще вършим. Писмен документ, както е в Германия и Нидерландия ",

Борисов възмутено описа за диалог с министъра на спорта Димитър Илиев от Политическа партия, който признал, че заречен на дипломната си ръководителка да я назначи за заместител.

" Изчегъртан е всеки, който е бил непосредствен до ГЕРБ. В същото време в Народното събрание сме в цялостна изолираност. Ами добре, свалете го това държавно управление - отново да няма парламент. С две думи: Хубаво е малко да се успокоят ", сподели Борисов за партията на Продължаваме промяната.

Лидерът на ГЕРБ разсмя кметовете със заявката, че Делян Добрев продължава да клати финансовия министър. Призова за повече взаимни отстъпки и от двете страни на обединението. Заяви, че съгласно Политическа партия, в случай че ГЕРБ не са съгласни с ПП-ДБ, значи че са със Движение за права и свободи и Възраждане. А съгласно Борисов " Продължаваме промяната " се опасяват Възраждане ".

" Извинявам се, че цитирах смс, той не беше към мен, а към Деси. На мен ми се видя застрашителен и по тази причина избухнах. Извинявам се на госпожа Бориславова ", призна водачът на ГЕРБ във връзка вчерашното му изявление за получено известие за опасност.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР