Приказно, красиво и магично „жонглиране с илюзия“ ще даде вълшебно

...
Приказно, красиво и магично „жонглиране с илюзия“ ще даде вълшебно
Коментари Харесай

Индийски танци, мини мюзикъл, рап нашествие и забавна стендъп комедия - в новия епизод на България търси талант

Приказно, красиво и магично „ жонглиране с заблуда “ ще даде вълшебно начало на новия епизод на „ България търси гений “ – тази неделя от 20:00 ч. по bTV. Членовете на журито ще бъдат същински впечатлени, а проф. Кантарджиев ще похвали изпълнителя му за положения труд и отличен резултат.

Талант на нежна възраст ще смае всички в залата с безпогрешното си показване и убеденост, а двойник на Уилям Уолъс от „ Смело сърце “ ще нахлуе в шоуто „ в името на свободата “ и с поддръжката на водещите – Сашо Кадиев и Дани Петканов.

Музиканти с над 30-годишен стаж, ще накарат всички в залата да се ухилен с невиждано, хармонично и комично осъществяване, а техни сътрудници на нежна тийнейджърска възраст, ще разпалят пристрастеностите сред членове на журито с изненадващия си „ лек и занимателен “ номер.

Музикалните осъществявания в епизода надалеч няма да се изчерпят с изброените до тук. Сериозна „ рап вълна “ ще залее сцената на шоуто, а претенденти за популярност с разнородни гении, ще заложат на смесени осъществявания вид „ китка “, с вярата да впечатлят журито.

Интересните и непредвидени истории на участниците в неделя ще прелеят в още по-впечатляващите им гении на сцената. Сред тях ще бъде треньор по крикет и радио водещ, който с лекост ще изправи освен журито, само че и цялата зала в общ, занимателен, индийски танц. Изумителната история на момче от Франция безусловно ще „ разцъфне “ пред публиката и без подозрение ще допре с откровеност, въображение, страст и хубост.

За наслада на професор Кантарджиев, с безусловно непредвиден и доста рисков номер, в шоуто ще се яви здравна сестра – анестезиолог, а Николаос ще бъде толкоз впечатлен от видяното, че няма да може да скрие възхищението си.

Носител на 7 международни върха ще зашемети всички с невероятната си заложба и зрелищното си показване. Цялата зала ще бъде на крайници, а след привършване на номера Евелин ще се пошегува с Николаос, че той бързо се е трансформирал от водещ в помощник.

И тази неделя в епизода ще бъде повече от радостно с най-различни „ странни птици “, веселяци и целеустремени претенденти за купата “България търси талант”. Ще има удовлетворени, ще има и ядосани, а от трети ще има „ още какво да се желае “, с цел да ги забележим още веднъж на огромната сцена на шоуто.

Компетентното жури ще насърчи за смелостта някои от тях, а други ще получат мотивиращо „ не “. Със сигурност огромно “да” за положителното въодушевление и развлечение, чака феновете пред екраните - тази неделя от 20:00 ч. по bTV.

Актуални вести и извънредни срещи зад кулисите на шоуто следете на: www.talent.btv.bg.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР