Приказка, мечта, една-едничка цел – финалът в Шампионската лига. Това

...
Приказка, мечта, една-едничка цел – финалът в Шампионската лига. Това
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Безмилостен Аякс води на колеблив Тотнъм!

Приказка, фантазия, една-едничка цел – финалът в Шампионската лига. Това са трите думи, които разказват първият мач от полуфиналите в шампионата сред Тотнъм и Аякс, до който ни разделя няколко минути време. На хартия двата тима могат да бъдат обрисувани като „ изненада”, но играта им до този миг дава повече от безапелационен и първокласен футбол. Аякс се разправи поредно с Реал Мадрид и Ювентус, като успехите пристигнаха в реваншите на непознат терен, до момента в който Тотнъм в профил Манчестър Сити в може би най-шеметният четвъртфинален мач.

Мачът е с начален час от 22,00, а GONG.BG ще следи всичко забавно, което се случва на стадиона в Лондон.

 live ТОТНЪМ – АЯКС 0:1

0:1 Дони ван де Беек (15')

Двамата треньори – Маурисио Почетино и Ерик загар Хааг, взеха избора си за титулярните 11 на „ Тотнъм Хотспър Стейдиъм”.

Почетино прави четири промени на фона на последния мач на „ шпорите” във Висшата лига. Той започва с двама нападатели в лицето на Фернандо Йоренте и Лукас Моура. Промените се оформят със завръщането в защита на Ян Вертонген и Киърън Трипиър в защита, като и Виктор Уанияма се завръща в средата на терена. Муса Сисоко остава на скамейката, откакто бе контузен за последните три мача на отбора. Хюн-мин Сон е навън, защото е с насъбрани картони.

#THFC: Lloris (C), Trippier, Sanchez, Alderweireld, Vertonghen, Wanyama, Rose, Eriksen, Dele, Lucas, Llorente.@WilliamHill odds (18+) https://t.co/UTGkpi6vxV#UCL ⚪️ #COYS pic.twitter.com/Z5KPWVoYqD
— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) April 30, 2019
Тен Хааг не изненадва с избора си, като единствената смяна за отбора му от мача с Витес за състезание е тази, че Давид Нерес започва на мястото на Каспер Долберг в офанзива.

All names!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР