Приемането на болкоуспокояващи преди ваксина срещу COVID-19 за предотвратяване на

...
Приемането на болкоуспокояващи преди ваксина срещу COVID-19 за предотвратяване на
Коментари Харесай

СЗО с много ценен съвет преди ваксинация

Приемането на болкоуспокояващи преди ваксина против COVID-19 за попречване на евентуални странични резултати не се предлага, предизвестява Световната здравна организация (СЗО).

Публикации в обществените медии подправено стартират хипотетични медикаменти, които биха облекчили евентуалните странични резултати на коронавирусната ваксина. Те включват антихистамини и болкоуспокояващи, които нормално могат да бъдат закупени от аптеките и магазините, съобщи Българска национална телевизия. 

" Полезно е да вземете антихистамин, преди да се подложите на имунизацията “, съобщи един италиански консуматор в Туитър.

" Не се предлага банкет на болкоуспокояващи като парацетамол преди приемане на имунизацията против COVID-19, с цел да се предотвратят странични резултати ", сподели представител.

" Това е по този начин, тъй като не е известно по какъв начин болкоуспокояващите могат да повлияят на сполучливото деяние на имунизацията.

Въпреки това, можете да приемате парацетамол или други болкоуспокояващи, в случай че въпреки всичко развиете странични резултати като болежка, тресчица, главоболие или мускулни болки след имунизация.

Честите нежелани реакции от имунизацията, като инфектиране на ръцете, главоболие или отмалялост, в множеството случаи са незначителни “, добави СЗО.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР