Приемаме резултатите, но изборите не бяха честни, защото бяха избори

...
Приемаме резултатите, но изборите не бяха честни, защото бяха избори
Коментари Харесай

Тома Биков: Изборите бяха между ГЕРБ и служебния кабинет, Бойко Рашков опорочи кампанията и трябва да понесе отговорност

Приемаме резултатите, само че изборите не бяха почтени, тъй като бяха избори сред ГЕРБ и служебния кабинет, Бойко Рашков и страната, а не сред партиите. беше опорочена цялата акция от Бойко Рашков и той би трябвало да си понесе отговорността. Ще го привикаме в Народното събрание още първоначално. Това разяснява пред Българска национална телевизия Тома Биков от ГЕРБ.

На доста места бяха привиквани хора и няма никакви доказателства, нито последвали каузи против тях, напомни репресиите по места против симпатизанти и деятели на ГЕРБ Биков.

Румен Радев бие в ромските махали, съобщи той.

Във Факултета имаме един наш член, пред чийто дом стояха служители на реда и ревизираха документите на всеки преминаващ човек, това се случва там, изясни Тома Биков.

Имаме срещу цялата страна да преследва целеустремено хора от една политическа мощ, добави той.

Няма да подкрепим нищо на ръководещите, в случай че не договарят с нас, отсече той на въпрос по какъв начин ще се отнасят към бъдещата власт. Ако желаят да вършат правосъдна промяна, дано си напишат плана и да ни го дадат. Ние не сме съгласни с всичко. Демократична България, да вземем за пример, желаят гл.прокурор да се избира с 3/5 от Народното събрание, в идващото Народно събрание предложиха друго. Не, не може такова нещо да се поддържа, уточни гостът в студиото.

В последните дни чух, че не трябвало да има основен прокурор, само че не знам дали знаят, че би трябвало да свикат Велико национално заседание. Ако има положителни неща, може да ги подкрепим. Но това няма да стане да поддържаме против това да ни назовават неприятни. След като сме в изолираност по какъв начин да им даваме поддръжка. Ако желаят поддръжка, да заповядат, ние ще ги изслушаме и ще бъдем градивни. Това не значи, че няма да бъдем една добра съпротива, отсече той.

Срещу нас бяха хвърлени най-различни обвинявания. Ние не сме жертви, не се усещаме жертви, ние сме съществени хора. Просто споделяме едни обстоятелства, които са отвън нормата на демократичния развой. Ще играем до края, посочи Тома Биков.

Партии минават и отпътуват, само че ние сме тук, оставаме тук. Ако някой се прави, че ни няма, ще се счупи в нас, добави той.

Ние като се изключи че можем да печелим, можем и да губим. В президентството пращат регионални шефове и преследват отново наши хора, подчертаоще Биков.

Никой от нас не се натиска да е в ръководството, подготвени сме да сме съпротива, дано спечелилите поемат отговорността, видяхме по какъв начин някои, неготови да поемат отговорността, се сринаха по два пъти, добави той.

Очакваме Движение за права и свободи да предпочетат господин Герджиков, ние не сме питали никого коя е неговата татковина, напомни Биков питането от страна на Румен Радев към Мустафа Карадайъ коя е неговата татковина.

Когато президентът пита, това е запитване към всички гласоподаватели на Движение за права и свободи, отсече той.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР