Приемам, че може да има текст, който тревожи някого. В

...
Приемам, че може да има текст, който тревожи някого. В
Коментари Харесай

На Антон Хекимян Му Изби Ледената Пот, Драгият Зрител Не Е Виждал Такова Чудо! Бойко Борисов Изригна, Удари По Масата! Няма Да Има

Приемам, че може да има текст, който тревожи някого. В Народното събрание текста се дебатира и се отхвърля. Патриотите в никакъв случай не са казвали, че ще поддържат тази спогодба. Тази спогодба влиза в конституционния съд, а не в националното заседание.

Винаги съм се съобразявал с всеки един глас и всяко едно въодушевление, изключително когато има черква. Тази спогодба е призната от 47 страни, а ние тук какво слагаме под въпрос? Да членуваме в Европейски Съюз. Казвам го като жител и министър председател: " Ние Истанбулската спогодба ще я приемем единствено в случай че има безспорен консенсус в българското общество ", съобщи изрично Борисов.

" Нима не знаете по какъв начин ще приключи един референдум за гей браковете? Българинът е закостенял и ще каже " не ", твърди той. " Българската конституция споделя " мъж и жена се женят ". Няма да вършим референдум. Имаме си закони ", заключи министър председателят.

Борисов и Хекимян влязоха в изострен спор поради наличието на конвенцията. Премиерът допусна, че водещият не е чел цялата спогодба и надали знае какво тъкмо написа там, само че Хекимян побърза да го опровергае и да каже, че е изчел всичко.

" Ние се отдръпваме, откакто Българска социалистическа партия, Патриотите и президента са срещу. След като оценят, че конвенцията против насилието е задоволително значима, ще се върнем на нея ", сподели Борисов.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР