Прием от президента на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му

...
Прием от президента на САЩ Доналд Тръмп и съпругата му
Коментари Харесай

Радеви се снимаха с Тръмп на приема на ООН

" Прием от президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и брачната половинка му Мелания Тръмп по случай 74-ата сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации ". Това написа президентът Румен Радев в персоналния си профил във фейсбук, като разгласява и фотография, на която е той със брачната половинка си Десислава, Тръмп и брачната половинка му.

Държавният глава взе участие в тържественото разкриване на 74- тата сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации . То стартира с одобрение на генералния секретар на Организация на обединените нации Антониу Гутериш към всички държавни и държавни ръководители на форума.

Днес Румен Радев ще направи изявление в границите на панела на високо ниво, проведен от ЮНЕСКО и отдаден на тематиката за бъдещето на образованието.



Българският президент ще взе участие в Глобалния бизнес конгрес на Майкъл Блумбърг. Утре президентът Румен Радев ще направи изявление пред Общото заседание на Организация на обединените нации (около 18.15 часа българско време).

В рамките на деня президентът ще организира работна среща с представители на американски компании, проведена от Бизнес съвета за интернационално съгласие. Предвидена е и среща с американски еврейски организации.-->

В рамките на работното си посещаване в Съединени американски щати българският държавен глава ще организира и редица срещи със свои сътрудници, които съставляват страните си на 74-тата сесия на Общото заседание на Организация на обединените нации.

В делегацията, ръководена от българския държавен глава, е и заместител министър-председателят по правосъдната промяна и министър на външните работи Екатерина Захариева.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР