Придружаваше я кръстникът на едната от дъщерите й Митю Митев.

...
Придружаваше я кръстникът на едната от дъщерите й Митю Митев.
Коментари Харесай

Може Да Се Случи На Всеки! Съпругата На Арестувания Д-Р Димитров С Разтърсващ Разказ За Атаката В Дома Им!

Придружаваше я кръстникът на едната от дъщерите й Митю Митев. На мястото се събраха близо 200 души, които скандираха " Свобода! Свобода! ".

Рентгенологът доктор Димитров бе арестуван за 72 часа, откакто на 2 март край постройката на Областната администрация в Пловдив бе намерено тялото на Жоро Джевизов - апаш, прочут с прякора си Плъха. По-късно стана ясно, че Плъха, дружно със собствен приятел, влезнали в жилището на семейство Димитрови, с цел да крадат. В жилището били брачната половинка и двете деца на рентгенолога. Лекарят обаче се събудил, а Джевизов го намушкал с нож. Тогава доктор Димитров стрелял веднъж по него. Крадецът побягнал, само че на улицата умрял. Куршумът попаднал в региона на сърцето.

" Откакто се случи това, апартаментът ни е запечатан, не можем да влезем даже да си вземем персонални движимости. С децата сме се подслонили при родителите ми ", сподели Жулиета Димитрова пред " Марица ". Все още тя не е съумяла да се види със арестувания си брачен партньор, който е в ареста.

Досега семейсвото й било обирано от крадци три пъти, само че никой не е бил арестуван за закононарушенията, сподели още Жулиета Димитрова. Жената отхвърли да разяснява случая от нощта против петък, като изясни, че по случая се води следствие. Тя изрече своята признателност на всички хора, пристигнали на митинга да поддържат мъжа й.

" Видях какъв брой хора са пристигнали. Всички съседи, които срещнах, ме прегърнаха и ми демонстрираха съпричастност и ме поддържаха ", сподели през сълзи Жулиета Димитрова.

Хиляди българи в обществените мрежи обаче изричат поддръжка за арестувания доктор и желаят той да бъде пуснат на независимост. В града под тепетата на Бетонния мост и на Коматевския възел към този момент се появиха транспаранти, гласящи " Свобода за доктор Димитров ". Вече има и подписка, която всеки искащ може да подпише на митингите, заяви Plovdiv24.

За на следващия ден - 5 март, е плануван втори митинг - от 12,00 часа още веднъж пред постройката на Второ районно ръководство на полицията в Пловдив. Исканията на хората са лекарят неотложно да бъде освободен, без да му бъде повдигано обвиняване, само че също по този начин и за смяна на законите в България, които да разрешават сходни случаи при неизбежна самозащита да не се третират като ликвидиране.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР