Причините за появата на коремчето са известни: стресът и прекаляването

...
Причините за появата на коремчето са известни: стресът и прекаляването
Коментари Харесай

ПРОГРАМА: Плосък корем за три седмици

Причините за появяването на коремчето са известни: стресът и прекаляването с храната. В редовете по долу разберете за програмата, която ще ви помогне за три седмици да приберете корема.
Причините за появяването на коремчето са известни: стресът и прекалено  изобилното хранене.В програмата: малко захар, още по-малко мазнини,  понижаване на подправките и суровите храни, които нервират червата. И извършения за коремните мускули.Вашата цел: плосък стомах след три седмици. За задачата ще ви помогне доктор Пиер Нис, който е и създател на книгата “Консултация за намаляване, моите секрети да отслабна и да остана слаба ”.
 КЛЮЧОВЕТЕ НА УСПЕХА За да няма издуване на корема, не трябва да се нервира дебелото черво. Причината е в него. Изберете най-простата храна и допустимо най-здравословната, като избягвате готовите храни в комерсиалната система /те съдържат доста мазнини и захар/. Яжте умерено, като дъвчете постепенно , без да четете списание или да гледате телевизия. Избягвайте продуктите light , като някои бонбони, богати на полиоли, които провокират подувания на корема. Престанете да дъвчете дъвка по през целия ден , с цел да залъгвате глада си. Избягвайте да пиете течности по време на храненето , половин час преди него и два часа след него. Откажете се от цигарата тъкмо преди и след ястие: тя блокира отделянето на стомашен сок. Останете на мира 10 минути , с цел да може да стартира хубаво храносмилане. Избягвайте прекомерно изобилното хранене вечер. Откажете се от сол под всичките й форми /сол на масата, фабрично приготвени храни, салами, пушена риба/.

 

 
Откажете се от пърженето Откажете се от пърженето в лой и започнете да употребявате постоянно тефлонови тигани, тенджера под налягане, варене на пара или във вода. Яжте варени зеленчуци, с цел да не дразните червата и да избегнете подуването на червата.

Избягвайте мазните, солените и сладките храни. По-добре се откажете от ферментиралите сирена, от пълномасленото мляко и от млечните артикули по начало, от някои типове миди, като стридите да вземем за пример, от някои зеленчуци /зеле, кресон, ряпа, грах, варива/ и от маслодайните плодове /орехи, лешници, бадеми/, от подправките, от газираните питиета, от бирата, пържените храни, от майонезата и другите мазни сосове.

Отпуснете се знаем, че стресът блокира храносмилането и заради това коремът се издува. За да го предотвратим, всичко е уместно – йога, медитация, психотерапия. Концентрирайте се върху това, което вършиме сега. Особено върху храненето. Трябва да се научите да ядете постепенно. Свикнете да лягате рано, с цел да сте във форма на сутринта. Структурирайте менюто си и бъдете твърда за количеството. Сигналите за хранене идват от мозъка, само че можем да се научим да се ограничаваме.
 
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР