Причината - в Cake, последния филм, в който тя се

...
Причината - в Cake, последния филм, в който тя се
Коментари Харесай

За Вас, Дами! Професионални Съвети Как Да Се Гримирате За Празниците - Уникални Снимки!

Причината - в Cake, последния филм, в който тя се снима, е напълно без грим.



Дженифър Анистън е без никакъв грим във кино лентата Cake.

Даниел Барнс, режисьорът на лентата, и разрешава само сенки, само че единствено с цел да се нарисува огромният белег върху другояче негримираното лице на актрисата. Дори се приказва, че в нейната гардеробна огледалата са неразрешени.

Така Анистън - задоволително смела и без капка суетност, застава пред камерите. Засега в ютюб е пуснат единствено филмовият откъс на кино лентата, от който

ясно се виждат бръчките и порите по лицето и.

Но рискът евентуално си коства, защото холивудските критици приказват, че изцяло заслужава номинация за “Оскар ”.

И след фотосите, които завършват на 6 май в Лос Анджелис, Дженифър Анистън споделя нещо доста правилно:

“Задължително е всяка жена да има серпантина,

декор дьо загар и червило, тъй като с тях става по-уверена в себе си и доста щастлива. ”

Всъщност от дълго време холивудската актриса е схванала изгодите от грима.

За нея професионални гримьори са на едно мнение - чертите на лицето и са доста остри и има дребни очи. Тези неща обаче не бият толкоз на очи, тъй като нейните гримьори си схващат от работата. Чрез грима и вършат светлосенки - това се назовава скулптуриране, с цел да трансфорат дефекта в резултат.

Гримьорът Оксана Николова, която от 21 години се грижи за външния тип на множеството известни хора у нас, споделя: “Гримът е средство, с което се акцентират най-хубавите ни черти. Той би трябвало е сдържан. Не би трябвало да се прекалява. ”

Ето 5-те професионални рекомендации на Николова за това по какъв начин да се гримирате за празниците.

1. Очна линия с пълен силует вид 60-те години

Oчната линия е една от хитовите трендове в грима през тази година. Със сигурност трендът ще е водещ и през 2015-а.



Риана постоянно акцентира формата на очите си с очна линия.

“Извивката в края на окото е ужасно настояща. Сега това е най-големият акцент в гримирането, вид 60-те години. Почти всички дами го харесват, тъй като прави окото по-издължено ”, споделя гримьорът Оксана Николова.

Одобряват очната линия, само че не всяка жена се осмелява да си постави. Причината е, че с цел да стане красиво, би трябвало линиите да са прави и точни.

Трикът, който даже и професионалните гримьори ползват, е следният – контурът се обрисува първо с молив, а по-късно се слага очната линия. Прави се от външния към вътрешния край, а клепачът се опъва, с цел да се получи верен силует.

И колкото е по-дебела линията, толкоз е по-добър акцентът.

2. Матиращото червило прави устните като кадифе

“Напоследък доста се стартират матови текстури в червилата – те нямат искра, който беше акцент в предходния сезон. Матовите нюанси вършат устните да наподобяват кадифени. Сред желаните цветове са класическото виненочервено, както и наситените розови нюанси ”, е съветът на Николова за избор на червило за празничната нощ.



Никол Кидман постоянно акцентира устните си с яркочервено червило.

Жените с по-тънки устни би трябвало да сортират по-светлите нюанси, до момента в който тези с по-плътни - ярките.

“В крайчетата червилото се слага в най-вътрешната част на устните, с цел да не се излиза от контура им. В противоположен случай формата на устата се деформира ”, споделя Оксана.

Гланцът, несъмнено, не се отхвърля до дъно. Все отново в новогодишната нощ дамите може да си разрешат този акцент.

Според експертите това е и единственият грим, който е разрешен за дребните девойки. Големите козметични марки непрекъснато създават специфични детски серии, които са изцяло безвредни.

3. Фон дьо тенът се слага единствено върху добре почистена и хидратирана кожа

Пълна неистина е, че декор дьо тенът запушва порите на лицето и е нездравословен. Напротив, марките, които създават качествени артикули, те са и грижа за кожата. Защото съдържа доста минерали, подхранващи и антибактериални съставки. Има и слънцезащитен фактор, който защищава и свръхчувствителните кожи.



Ева Лонгория постоянно е с прекрасен и еднакъв загар на лицето си.

“За да стои добре на лицето през цялата празнична нощ, кожата би трябвало да е добре почистена с подобаващия артикул. Това ще я освежи, енергизира и хидратира ”, е съветът на Николова.

Под декор дьо тена наложително би трябвало да се сложи така наречен база (това е основа за грим, която се назовава още праймър).

“За да се избере верният колорит, декор дьо тенът би трябвало да се нанесе първо върху външната част на дланта, тъй като кожата там и тази на лицето са еднообразно изложени на атмосферните условия - слънце, вятър и въздух, без значение от сезона ”, поучава Николова.

Върху горния клепач не се нанася декор дьо загар - неточност, която доста дами вършат. Затова има специфични бази.

За да издържи по-дълго хубавият загар на лицето в празничната нощ, може да се нанесе от горната страна наново и пудра.

4. Хайлайтърът прикрива минусите

Допреди няколко години го използваха единствено професионалните гримьори, само че към този момент е наличен и в декоративната козметика.

“Като текстура доста наподобява на пудра. Има блестящи дребни частици, които са в телесни нюанси - бежови, розови и кафяви. Нанася се с четка в горната част на скулата и над клепача ”, споделя професионалната гримьорка.



Дженифър Лопес прикрива минусите по лицето си с хайлайтър.

Всъщност хайлайтърът е метод да се подчертаят най-хубавите черти на лицето. Прикрива дефекти като пигментните петна и даже дребните бръчки.

“Това е един непоказен грим, който има доста внимателен искра ”, споделя Николова.

5. С термалната вода гримът е по-дълготраен

“Ако върху грима се напръскате с термална вода, той ще издържи по-дълго време - трик, който ползват експертите. Това е спрей - продава се във флакони като на дезодорант, впръсква се на разстояние към 20 см от лицето. Хидратира и овлажнява кожата на лицето, която наподобява по-свежа. Но на първо място е грижа за кожата. Хубаво е да се поставя даже и на негримирано лице ”, е един от препоръките на Николова, с цел да издържи гримът по-дълго време през празничната нощ.



Виктория Бекъм пази тъканите на кожата си с термална вода. СНИМКИ: РОЙТЕРС

Термалната вода доставя клетките с О2, тя няма мирис и не съдържа никакви консерванти. Основната ѝ функционалност е да пази тъканите на кожата.

ЕКСПЕРТЪТ

Гримьорката Оксана Николова: С мицеларна вода гримът се отстранява елементарно

“С мицеларна вода гримът се отстранява доста елементарно. Тя съдържа частици, които всмукват замърсяванията и разграждат червило, декор дьо загар, руж, сенки за очи и водоустойчивия грим ”, предлага Оксана Николова.



Гримьорката Оксана Николова

Тя е един от професионалните гримьори в Българска национална телевизия 1, преди време е работила и в Нова тв. Заради положителния нюх и професионализъм се доверяват множеството известни персони у нас. Дори и министрите, в случай че им се наложи да дадат изявление в малкия екран.
Рисува хубаво още от дете. Специализирала е керамика и стъкло, а по-късно - приложни изкуства и връзки. Един ден чете вестник и попада на материал за гримьорната в държавната телевизия. “Оттогава бях сигурна, че това е моята работа ”, споделя Николова, която, като се изключи че гримира майсторски, постоянно дава и професионални препоръки.
Tags: ОЩЕ ЗА ЖЕНАТАМАСКИМЕХЛЕМИГРИМИРАНЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР