Причината, поради която гледаме риалитита, най-често се свежда до една

...
Причината, поради която гледаме риалитита, най-често се свежда до една
Коментари Харесай

ТВ к*чки: Най-смешните БГ риалити скандали!

Причината, заради която гледаме риалитита, най-често се свежда до една дума – сеир. А сеир има в обилие, с помощта на постоянните кавги сред участниците в този вид формати. Макар да се пробват да наподобяват свирепи, риалити звездите най-често звучат просто… неуместно. Ето някои от най-култовите, неуместни и искрено смешни разногласия в БГ ефира:

Виж още: Показа го! Дара и гаджето ѝ се награбиха посред Цюрих, ето кой е той

Мария VS Мегз и началник Петров във VIP Brother

Макар дребничка на растеж, чалга звездата Мария има осанката на същинска мутра. Това тя потвърди по време на разногласието си с Мегз и началник Петров в къщата на VIP Brother, когато се опита да сплаши двамата с гневна тирада. „ Такива като теб по петима са ми готвили, “ отсече звездата пред началник Петров с очевидно нервиран звук. „ И още ми готвят. “ Репликата ѝ обаче бе толкоз неуместна, че вместо да затапи готвача, поп фолк дивата несъзнателно се трансформира в интернет меме..!

Габи от „ Ергенът “ и… всички други участнички?

Едно нещо би трябвало да признаем на Габриела Петрова, по-позната като Габи от „ Ергенът “: риалити дивата има мнение за всичко и (за положително или лошо) не се опасява да го каже. По време на присъединяване си в шоуто, Габи направи някои много – хм, неласкави изявления по отношение на другите състезателки. Още в първи епизод тя оприличи Зори Джи на Мортиша Адамс, а постоянен мотив за насмешки бяха обувките на съперничките ѝ. Любимият ни нейн коментар? Когато назова сандалите на Виктория Тасева „ шляпанки “…

Виж още: Благовеста Бонбова призна за връзката с Константин и още - с какъв брой мъже е спала?

Младият меринджей от „ Съдебен спор “ и неговата свекърва

Виждали сме ММА бойци, които са по-малко нападателни от Катя Илиева в „ Съдебен спор “ по NOVA. Тя се прочу с паметното изявление „ Аз не желая шурей ми да е млад меринджей “ отправено по адрес на брачна половинка на щерка ѝ. И въпреки правоговорът (видимо) да не се отдава на гневната свекърва, то насилието очевидно ѝ идва от вътрешната страна: с изключение на с думи, в ефир тя атакува шурей си и с камъни..!

Кулагин VS съквартирантите на VIP Brother

Да – никой не обича да му пипат нещата, само че в такива обстановки, Валентин Кулагин напряко налита на пердах. По време на присъединяване си във VIP Brother гримьорът заподозря, че някой му е взел несесера с козметика: случай, който докара до крясъци, чупене на чинии, а в следствие – и опит от негова страна да избяга от Къщата… Нас в случай че питате, напълно естествена реакция!

Изображение: https://www.instagram.com/maria_official_bulgaria/
https://www.facebook.com/gabriela.petrova.12/
https://www.instagram.com/valentinkulagin/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР