Причината да съм в парламента не е, за да си

...
Причината да съм в парламента не е, за да си
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Хората от статуквото мислеха, че ще се разберат с нас

Причината да съм в Народното събрание не е, с цел да си диря нови благоприятни условия за творчество. Когато  един човек се занимава с политика, всяко нещо, което прави по време на предизборна акция, може да бъде разчетено като предизборно обръщение. Намерих своето занятие в Народното събрание и не ми е нужна коалиция. Знам какво върша. Това, с което се занимавам, ми носи смисъл, сподели в предаването „ На фокус ” по Нова телевизия претендентът за народен представител от „ Продължаваме промяната ”  Христо Петров, прочут като Ицо Хазарта.

Той разяснява рецензиите, който е получил по време на ръководството на държавното управление.

„ Усетих хейта, който политиката носи. Не съм очаквал друго. Когато подарих заплатата си за деца в домове, още веднъж ме подлагаха на критика. Това, че се занимавам с тази активност от съвсем година, осмисля напълно работата ми в предходното Народно заседание. Това е повода да се кандидатирам отново. Заплатата е нещо второстепенно. Не съм влезнал в политиката по тази причина. Има доста смисъл от всичко, което върша с тези деца. Те са като всички други, обаче нямат културен и обществен живот. След като посетих тези места, разбрах, че има потребност от незабавни ремонти, които би трябвало да се създадат в Семейния кодекс, свързани с осиновяването. Децата там имат следния избор - момчетата да станат нарушители, а девойките да се омъжат в 7 клас. С това, което върша, се надявам най-малко на някаква част да трансформира ориста ”, разяснява Ицо Хазарта. Той направи коментар и по отношение на политиците, които са споделили „ Това може да го правиш и без да си народен представител ”.

„ Ако отидете като елементарен човек в дом за сираци, няма да ви пуснат. Тези деца са предпазени от закона. Всеки народен представител обаче има право да получава подпомагане от органите и да влезе ”, разясни Христо Петров.

„ На предишния избор хората, против които се изправихме, ни подцениха. Мислеха, че ще съумеят да се схванат с нас – посредством заплашване, подкупване. Сега схванаха, че борбата ще бъде канска ”, заключи той.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР