Причината да няма бюджет ще е отказът на колегите от

...
Причината да няма бюджет ще е отказът на колегите от
Коментари Харесай

Шефът на СОС обяви дали ще е кандидатът на ГЕРБ за столичен кмет

Причината да няма бюджет ще е отводът на сътрудниците от Политическа партия да изпълнят главните си отговорности. Първата задача на депутатите бе да си изберат ръководител. Засега боксуват с нея. Втората задача е да се гласоподава държавният бюджет. Третата задача е да стартират да одобряват закони. 265 български общини са заложници на блокиран парламент. Това сподели в изявление за предаването “Денят онлайн ” ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев.

" Проблемът не е единствено в София. Колегите имат проблем, че не могат да изградят нова улица или обект, без да има гласуван бюджет. Да работим без бюджети значи да работим с вързани ръце. Ако политическия Ени съперници упорстват да няма държавно управление, с какви очи ще изискат локалната власт наесен? Политиката ГЕРБ да бъдат наказвани се надявам в никакъв случай повече да не се повтори. За да се стигне до такава степен да се отрежат 160 милиона евро за метро, единственият план по ПВУ в страната, който работи сега, е софийското метро. Ако не бяха отрязани тези пари, можеше да работим на поиоелми обороти. Политици, които мислят за избори, не мислят за хората. Време е от ПП-ДБ да покажат, че не мислят за избори, а хората са им по-скъпи ", добави той. 

“Държавата не може да продължава да действа по този метод. Хората се умориха от политици, които не могат да приказват между тях ”, уточни той и изрази вяра от ПП-ДБ да спрат да упорстват. 

“Какво постанова да не се съблюдава традицията? Най-голямата група следва да може да дефинира своя ръководител. Това е по този начин във всеки един групов орган освен у нас, а и в света ”, разяснява още Георгиев. 

" Не стои на дневен ред да се кандидатирам за кмет ", разгласи Георгиев, като добави, че решението ще се вземе от управлението на ГЕРБ и не знае за какво му задават толкоз постоянно този въпрос. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР