При всички случаи ограничителните мерки трябва да се прилагат умно.

...
При всички случаи ограничителните мерки трябва да се прилагат умно.
Коментари Харесай

Томислав Дончев отговори на заплахите на ресторантьорите за гражданско неподчинение

При всички случаи ограничаващите ограничения би трябвало да се ползват мъдро. Нищо не е решено още. Държавата се пробва да поставя помощ, уповавам се да вземем най-хубавото решение. Tова разяснява вицепремиерът Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител по отношение на недоволството на ресторантьорския отрасъл, който не работи поради COVID-19.

„ Надявам се до седмица да можем да бъде ясни и съответни. Възможността да отидеш да изпиеш едно кафе или една бира с изключение на знак за стопанската система, това е знак и, че хората могат да живеят “, съобщи той пред Nova.

Относно заканите на бизнеса Дончев отсече: Никой не желае да се стига до гражданско непокорство.

Вицепремиерът е безапелационен, че има ограничения за отбрана на бизнесът. Но няма по какъв начин въпреки всичко те да компенсират действителния оборот. От думите на Дончев се разбра, че доста дребен брой са кандидатствалите. Според него една от аргументите за това е, че има някакво терзание, тъй като има работодатели от ресторантьорския отрасъл, които работят в сивия бранш.

Друг акцент в коментара на вицепремиера пред Nova бяха имунизациите. Той удостовери, че продукта на АстраЗенека е подготвен, само че следва утвърждението.

"Като заключителен резултат съм уверен, че България няма да се показа по-зле от другите европейски страни ", уверен е Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител и подсети, че имунизациите са на база общо европейско решение.

Той не пожела обаче да разяснява за какво България е заложила на повече ваксини от АстраЗенека, която се забавя. Каза, че здравните управляващи са тези, които са дали препоръките.

По тематиката с гласуването Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител бе безапелационен, че изборите у нас са едни от най-прозрачните. Не утвърждава изцяло концепцията за видеоизлъчване в действително време, стартирана на консултациите в президентството.

"Много политически партии обичат да се упражняват на изборите, с цел да натрупат някакъв дял. Самият избирателен развой не дава късмет за значими неточности или злоупотреби. Ако има - те се демонстрират отвън изборния развой ", съобщи вицепремиерът.

Томислав Дончев  Томислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместител увери, че приоритет е всички жители да имат право на глас. Посочи обаче, че пращането на бюлетини по пощата от чужбина не е алтернатива. Той се притеснява от злоупотреби с гласуването по пощата.

"Откъде мога да знам в коя каква каква скверна алтернатива ще се роди. Няма да загатвам съответна страна. Когато си в профил, е доста елементарно да даваш ум ", разяснява още вицепремиерът.

Той счита, че има несполучлив опит в чужбина с гласуването по пощата.

"Ударите във връзка с изборния развой не са добре. Утре може да се случи да сте в Народното събрание и тогава изборите ли ще са купени и манипулирани? ", запита реторочно Дончев.

Във връзка с изявления на Цветан Цветанов, вицепремиерът бе сбит: Това е част от опозиционното говорене - да се оплакваш от изборите в задатък.

"Г-н Цветанов се е позиционирал като политически конкурент. Нека не се оплакваме, че може да се окаже, че някой има добър резултат на изборите ", заръча Домислав Дончев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР