При управлението на ГЕРБ са дадени 350 млн. лв. за

...
При управлението на ГЕРБ са дадени 350 млн. лв. за
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: При управлението на ГЕРБ са дадени 350 млн. лв. за спортна инфраструктура

При ръководството на ГЕРБ са дадени 350 млн. лева за спортна инфраструктура. Да не забравяме и тези 624 млн. лева за просветителна инфраструктура, с помощта на които ще се построят доста нови спортни салони, в които ще се приготвят бъдещите ни олимпийски първенци. Това сподели ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов Цветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 година в София. През 1987... към профила в дебатите по измененията на първо четене в Закона за физическото образование и спорта.

И сега с новата Програма за райони в напредък ще бъдат вложени средства за спортни салони в учебните заведения. Това е всеобщият спорт, спортната база би трябвало да бъде налична за всички подрастващи. Нуждаем се и от спортни зали, с които да бъдем домакини на международни, европейски, балкански надпревари, съобщи той.

Благодарение на ръководството на сътрудниците от ляво, имат по-голяма история, да си напомним и да се запитаме какво става с Национална база "Цар Самуил " в Петрич. Тя не е по-различна от това, което беше през 90-те години, даже е още по-трагична и зле. Тогава не направихте нищо, с цел да съхраните тази база. Да си напомним какво се случи със Спортния комплекс "Спартак ", който беше раздаден. През първия управнически мандат на ГЕРБ успяхме да си върнем това спортно оборудване и да го предадем на Столична община, разяснява Цветанов.

Единствено ГЕРБ в последните години направи нещо за спорта, а в случай че сътрудниците от Българска социалистическа партия считат, че имаме потребност от ново законодателство - за какво не са внесли нещо до момента, сподели още Цветан Цветанов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР