При толкова разделено общество, купища проблеми, криза и война имаме

...
При толкова разделено общество, купища проблеми, криза и война имаме
Коментари Харесай

Имаме ли здрави хора в държавата при толкова кризи?

При толкоз разграничено общество, купища проблеми, рецесия и война имаме ли здрави хора в страната, даже физически да сме здрави ? Този въпрос сложи депутатът от обединението ПП/ДБ и пулмолог доктор Александър Симидчиев на цивилен конгрес на тематика " Време за деяние за климатични права ".

По думите му, в случай че нямаме крепко общество, всичко друго се обезсмисля. Цялата стопанска система е функционалност на здравото население и когато здравето е обвързвано с психическо, физическо и обществено благоденствие, тогава нещата са естествени , изясни той.

Здравето зависи от здравната система единствено 20%, а останалите 80% зависят от фактори отвън здравната система, регистрира Симидчиев и добави, че физическата околна среда има огромно въздействие върху здравето на хората.

Симидчиев уточни още, че здравната система е комплицирана система, която може да има друга форма и функционалности. Когато се приказва климат, също е въпрос на позиция, сподели още депутатът. Ако би трябвало да се приказва за климат, би трябвало да се намерения по какъв метод се трансформира климатът, с цел да сме здрави ние, обществото, уточни пулмологът.

Той регистрира, че и сега обществото живеем в рецесия и тази рецесия доста елементарно може да се види и мери, в случай че се огледа какъв е температурният набор във вселената, на земята и в нашето тяло.

Относно качеството на въздуха, Симидчиев се базира на детския книжовен облик на Алън Милн - Мечо Пух, чиито думи в днешно време се оказали правилни - колкото повече замърсяваме, толкоз повече това въздейства върху смъртността и неприятното здраве на хората.
 Климатичните права като гатанка по тази причина под въпрос ли е обитаемата планета?
Климатичните права като гатанка по тази причина под въпрос ли е обитаемата планета?

Проявите на рисково време са се нараснали с 30% през последните 50 години
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР