При тъмни петна по лицето и пъпки, използвайте домашни средства!

...
При тъмни петна по лицето и пъпки, използвайте домашни средства!
Коментари Харесай

При тъмни петна по лицето на помощ идват тези 5 домашни средства

При тъмни петна по лицето и пъпки, използвайте домашни средства!

Всеки желае да наподобява хубав и прелъстителен. Блестящата, без акне и петна кожа е фантазията на всяко младо момиче и момче.

Понякога тъмните или черните петна могат да бъдат доста досадни, могат да съсипят целия ви външен тип и хубост.

В тази публикация ще ви кажем по какъв начин да се отървете от проблеми като: тъмни петна или пъпки по лицето благодарение на 5 домашни средства.

1.Сок от лайм
Сокът от лайм е доста ефикасен за унищожаване на черни петна по лицето. Лаймът съдържа витамин С и има естествени избелващи съставки, които оказват помощ за изсветляване на тъмните петна, както и тъмния загар на кожата.

Нарежете свеж лайм и изстискайте сока. Нанесете го върху засегнатото място с памучен тампон и оставете 1 до 2 часа, след което изплакнете лицето си. Повтаряйте тази процедура два пъти дневно и не излагайте лицето си на директна слънчева светлина.

2.Картофи
Във вашата кухня има още една вълшебна съставна част, която може бързо и елементарно да понижи черните ви петна.

Нарежете картофите и нанесете непосредствено върху засегнатата област. Оставете за половин час или до момента в който изсъхне изцяло и по-късно измийте лицето си.

3.Алое вера
Алое вера е подарък от природата, който включва няколко съставния елемент за здравето и хубостта, които се оправят с разнообразни кожни проблеми като акне, пигментация на кожата, тъмни петна и други

Нарежете прясно алое вера и непосредствено нанесете върху засегнатата област. Масажирайте 10-15 минути и изплакнете с вода.

4.Мътеница
Мътеницата е отличен артикул за понижаване на черните петна и мъртвите кафези.

Към половин чаша мътеница прибавете малко доматен сок и сок от лайм, разбъркайте добре и нанесете върху лицето. Оставете за 15-20 минути, след което изплакнете с чиста вода.

Ако имате сензитивна кожа, тогава избягвайте доматите, използвайте единствено мътеница.

Вижте още: Избраната врата ще разкрие какво ви чака до края на годината!

5.Сандалово дърво на прахуляк
Вземете 1 супена лъжица прахуляк от сандалово дърво, прибавете малко розова вода и глицерин, разбъркайте добре и направете гъста паста. Нанесете тази паста върху лицето си за 10-15 минути. Повтаряйте два или три пъти седмично и ще получите положителни резултати скоро.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР