При скорошно развитие на събитията, Algotech (ALGT) опроверга очакванията, като

...
При скорошно развитие на събитията, Algotech (ALGT) опроверга очакванията, като
Коментари Харесай

Algotech набра рекордните $1.1 милиона за 2 дни в частната си продажба, като надмина очакванията и съперничи на резултатите на EOS 

При скорошно развиване на събитията, Algotech (ALGT) опроверга упованията, като събра зашеметяващите $1.1 милиона единствено за два дни по време на частната си продажба.

Това впечатляващо достижение притегли доста внимание в крипто пространството и нарежда Algotech като сериозен противник на EOS .
Но кой от токените се счита за най-хубавата криптовалута за покупка през 2024 година?



TLDR

  • Algotech (ALGT) демонстрира необикновен напредък по време на настоящата си предварителна продажба.
  • Цената на EOS евентуално може да се намали до $0.65 до 4 февруари.

Рекордната частна продажба тласка Algotech (ALGT) към триумфа

Algotech (ALGT) неотдавна влезе в светлината на прожектрите, като събра зашеметяващите $1.1 милиона по време на частната си продажба в границите на два дни. Това удивително достижение надвиши упованията и сложи Algotech в директна конкуренция с представянето на EOS.

След извънредно сполучливата си частна продажба, Algotech (ALGT) влезе в своята обществена предварителна продажба. По време на тази фаза в мрежата на Етериум (ERC-20) ще бъдат предоставени над 43.7 милиона токена ALGT. Текущата комерсиална стойност на ALGT в стадий 1 възлиза на $0.04 , като предлага входна точка за всички вложители.

Пазарните специалисти и запалянковци чакат с неспокойствие бъдещото показване на токена ALGT на Algotech. Преди стартирането на пазара цената на алткойна ще доближи $0.15 , отбелязвайки впечатляващ скок от 275% преди формалното му стартиране.

Освен това основната мощ на Algotech (ALGT) се крие в уговорката ѝ за съблюдаване на нормативните условия. За разлика от други платформи, платформата прецизно следва протоколите “Опознай своя клиент ” (KYC) и “Борба с  прането на пари ” (AML). Algotech има за цел да даде на своите консуматори сигурна и съвместима среда за търговия, като се придържа към тези общоприети за промишлеността разпореждания.

Пазарните настроения отслабват динамичността на EOS

На 15 януари 2024 година EOS Network Ventures (ENV) направи стратегическа инвестиция в размер на $2.4 милиона в DeFi инфраструктурата на NoahArk, отбелязвайки забележителен стадий в отключването на нов напредък, нововъведения и съдействие в границите на DeFi екосистемата на EOS и по-широката Web3 екосистема.

Новината незабавно оказа позитивно влияние върху EOS, като докара до 6.76% нарастване на цената ѝ. В рамките на 24 часа цената на криптовалутата EOS се увеличи от $0.74 на $0.79

Въпреки първичния подтик обаче цялостните пазарни настройки станаха мечи и се отразиха отрицателно на EOS. С течение на времето цената на EOS последователно се намали с 11.39% , достигайки $0.70 на 28 януари.

Като се имат поради преобладаващите мечи настроения и индикациите от техническите индикатори, доста крипто специалисти чакат по-нататъшен спад в цената на EOS. Те предвиждат, че до 4 февруари цената на EOS евентуално може да спадне до $0.65.

Посетете предварителната продажба на Algotech
Присъединете се към общността на Algotech


Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР