При силен интерес и с високи очаквания от 23 до

...
При силен интерес и с високи очаквания от 23 до
Коментари Харесай

Община Ловеч получи награда от Национален алианс за социална отговорност

При мощен интерес и с високи упования от 23 до 25 юни 2021 година във Варна се организира Национален конгрес „ Социални услуги, обществено предприемачество и претовареност “ и Национална среща на обществените услуги с акцент „ Социалните услуги в изискванията на пандемия, нов закон и подзаконови нормативни документи “. Традиционният конгрес събра представители на институции, ръководители на обществени услуги и неправителствени организации и други заинтригувани страни. Гости на събитието бяха генералният секретар на EASPD Люк Зелдерло, изпълнителният шеф на Агенция за качество на обществените услуги Виктория Тахова, зам.-изпълнителният шеф на Агенция за обществено подкрепяне Светлана Ангелова, представители на общини и ръководителят на Национален алианс за обществена отговорност Георги Георгиев.

На срещата се разискаха редица настоящи и извънредно значими въпроси. Бе дадена опция за съдържателни изложби и полемики, продан на положителни практики, разискване на законодателни рамки, създаване на национални и европейски партньорства по тематиката за заетостта на хората с увреждания и въздействието й за по-добрия им живот.
 С огромен концерт НЧ Бяла Анаста-2016 в Ловеч означи пет години от основаването си С огромен концерт НЧ " Бяла Анаста-2016 " в Ловеч означи пет години от основаването си
С огромен юбилеен концерт на площад " Екзарх Йосиф Първи " на 23 юли вечерта НЧ " Бяла Анаста-2016 " в Ловеч означи пет години от основаване...

По време на тържествената гала, част от програмата на обичайния конгрес, Община Ловеч получи премия за „ Реализирани партньорства, новаторски и значими планове със мощно обществено влияние в изискванията на изключително състояние “. Отличието бе връчено на Венцислав Христов – заместител – кмет на Община Ловеч, от зам.-министъра на труда и обществената политика Надя Клисурска. В категорията „ Общини “ за осъществяване на сполучливи и работещи практики за развиването на обществените политики и услуги на локално равнище отличие получиха и общините Варна, Столична община, Бургас, Велико Търново, Казанлък, Самоков, Хасково, Разград, Търговище, Лесичово и Добрич. Община Ловеч бе номинирана за специфичната премия на НАСО след номинации от цялата страна, в които участваха над 30 общини.

В категория „ Неправителствени организации “ с премия бе отличено и Сдружение „ Граждански начинания - Ловеч “ за сполучливо осъществени действия по време на изключителното състояние и принос за повишение на качеството на обществените услуги.

Наградата е справедливо самопризнание за ежедневната работа на всички чиновници в обществените услуги в Община Ловеч. Благодаря Ви за отличната работа, сподели кметът на Община Ловеч, която на 28 юни се срещна с премиите. На срещата участваха Мая Василева, заместник-изпълнителен шеф на Агенцията за обществено подкрепяне, и Валерия Баръмова, шеф отдел „ Здравеопазване, обществени и юношески действия и спорт “ в Община Ловеч.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР