При предишните избори преценихме, че обединението ни с няма

...
При предишните избори преценихме, че обединението ни с  няма
Коментари Харесай

Никола Минчев: Борисов се сети за антикорупционните закони след края на 48-ото НС

При предходните избори преценихме, че обединяването ни с " " няма да докара до по-добър резултат. Но в този момент би трябвало да дадем явен избор на българските жители – дали да гласоподават за крачка напред, или продължение на застоя. Тези, които желаят България да продължи напред, следва да гласоподават за нас. Това съобщи в ефира на " Лице в лице " по bTV от обединението ПП-ДБ.

Той увери, че от обединението ще създадат всичко допустимо, с цел да сформират постоянно държавно управление, в случай че завоюват вота на 2 април.

Минчев разясни още, че влизането в коалиция с ГЕРБ след изборите " не стои на дневен ред ".

По тематиката с антикорупционното законодателство той иронизира водача на ГЕРБ, че се е сетил, че има и други цели, с изключение на измененията в Изборния кодекс.

Господин Борисов обаче се сети за антикорупционните закони след края на 48-ото Народно заседание и откакто се появиха новите имена по листата " Магнитски ", уточни.

На въпрос дали е допустимо Българска социалистическа партия да бъде още веднъж съдружен сътрудник в ръководството, някогашният ръководител на Народното събрание изясни, че със социалистите към този момент имат съществени разлики, давайки образци с позицията им за Украйна и измененията в Избория кодекс, които ги гласоподаваха дружно с ГЕРБ и Движение за права и свободи.

Относно решението на ЦИК да брои резултатите от изборите дружно Минчев предизвести, че сходно деяние смъква доверието в изборния развой и прикани българските жители да гласоподават всеобщо на 2 април, защото единствено по този начин се бори дейно купеният и манипулиран избор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР