При първото си завръщане в България, месеци след кошмарния инцидент

...
При първото си завръщане в България, месеци след кошмарния инцидент
Коментари Харесай

Спасителят от АМ „Тракия“ с награда от БЛС

При първото си завръщане в България, месеци след кошмарния случай със сръбски рейс с деца, който се обърна на автомагистрала „ Тракия “, доктор Христо Стефанов беше отличен за светкавичните си и съответни дейности. По подигравка на ориста на 14.08.2022 година доктор Стефанов кара след рейса и е директен очевидец на случая. Самоотвержено, без съмнение, невъзмутимо, без показност и извънредно професионално, доктор Стефанов пръв оказва помощ на потърпевшите. Със съдействието на различен собствен сътрудник – доктор Антон Елкин, който също се включва да оказва помощ, вършат най-важното – така наречен триаж, до момента в който дойдат незабавните екипи.

На 19 октомври – Деня на българския доктор, БЛС отличи „ За висок професионализъм и героизъм “ двамата млади сътрудници, само че доктор Стефанов не съумя да участва персонално на тържествената гала и получи премията си при завръщането си в България за Коледните празници.

„ Вашият образец ни подейства вдъхновяващо.  Изключително професионални дейности в точния миг. Вие са положителният образец, който би трябвало да бъде забелязван, поощряван и оценен “. С тези думи ръководителят на БЛС доктор Иван Маджаров се обърна към младия доктор. В наличието на основния секретар на съсловната организация доктор Валентин Пеев беше връчена особено направена статуетка и грамота. Д-р Христо Стефанов благодари за жеста на внимание и показа, че в Норвегия, където работи към този момент 10 години, обслужва всекидневно незабавни пациенти. Инцидентът на Автомагистрала „ Тракия “ обаче е нещо, което няма да не помни. Спасителят от Автомагистрала „ Тракия “ благодари и на многото хора, които също не са останали безучастни и са съдействали на потърпевшите.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР