При определени обстоятелства може да се окаже принудена да защити

...
При определени обстоятелства може да се окаже принудена да защити
Коментари Харесай

Висш руски чиновник: Може да се принудим да защитим гражданите в Украйна

При избрани условия може да се окаже принудена да отбрани своите жители в Източна Украйна. Това съобщи през днешния ден върховен служител в Кремъл, като добави, че една забележителна военна борба може да сложи началото на края на Украйна като страна, съобщи Ройтерс, представена от.
Разгръщане на широкомащабни военни дейности в Донбас от управляващите в Киев ще бъде началото на края за Украйна, сподели още заместник-ръководителят на съветската президентска администрация Дмитрий Козак, представен от ТАСС. " Подкрепям оценките, че започването на военни дейности би било началото на края на Украйна ", е споделил Козак. Той бил запитан дали Русия ще отбрани своите жители в отделилата се източна част на Украйна. " Днес всичко зависи от това с какъв мащаб ще е пожарът. Ако там бъде, както споделя нашият президент, устроена Сребреница, ние явно ще бъдем принудени да застанем в отбрана ", е споделил чиновникът. Той имаше поради мюсюлмански анклав, в който босненските сърби избиха към 8000 мъже и момчета през войната в Босна 1992-1995 година, отбелязва Ройтерс. На 19 април ще има поредна среща на " нормандската четворка " - Украйна, Русия, Франция и Германия, на ниво политически съветници, съобщи Козак.
 В телефонен диалог с Меркел Путин упрекна Украйна в провокации В телефонен диалог с Меркел Путин упрекна Украйна в провокации
Руският президент Владимир Путин и немският канцлер Ангела Меркел " показаха безпокойствие " поради скока на напрежението в Източна Укр...
По-рано през днешния ден Кремъл заяви, че по време на телефонен диалог с немския канцлер Ангела Меркел президентът на Русия Владимир Путин е обвинил Киев в провокационни дейности в Източна Украйна, които ускоряват напрежението по така наречен линия на прикосновение сред украинската войска и силите на проруските сепаратисти.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР