При никакви обстоятелства не можем да допуснем прекъсване на американската

...
При никакви обстоятелства не можем да допуснем прекъсване на американската
Коментари Харесай

Байдън с голяма новина за Украйна! Решението

" При никакви условия не можем да допуснем спиране на американската помощ за Украйна ". Това съобщи президентът на Съединени американски щати Джо Байдън. Той прикани републиканските политици да спрат да се " заиграват " със опасността от прекъсване на работата на федералното държавно управление, ден откакто Конгресът на Съединени американски щати одобри краткотрайно съглашение за отбягване на сходен сюжет, предадоха международните организации.

" Стига толкоз ", прикани Байдън, който добави, че е " изтощен от рискови игри ", в телевизионно послание, произнесено след приемането на изключителната мярка, която отсрочва с 45 дни крайния период за прекъсване на работата на държавното управление, до момента в който републиканци и демократи водят тежка битка за бюджета.
-->
Съединени американски щати няма да изоставят Украйна във войната против Русия, макар че в договорката за отбягване на парализата на федералното държавно управление не беше включена спомагателна помощ за Киев, акцентира Байдън. " Искам да кажа на нашите съдружници, на американския народ и на народа на Украйна, че можете да разчитате на нашата поддръжка. Ние няма да изоставим " Украйна, съобщи той в телевизионно послание, написа Българска телеграфна агенция.

По-рано през днешния ден представителят на украинското външно министерство Олег Николенко разгласи, че Киев работи със Съединени американски щати, " с цел да подсигурява, че новото решение за американския бюджет, което ще бъде взето през идващите 45 дни, ще включва нови средства за подкрепяне на Украйна ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР