При нас президентът Румен Радев упорито се опитва да накара

...
При нас президентът Румен Радев упорито се опитва да накара
Коментари Харесай

Психологът Росен Йорданов: Президентът кара българите да се чувстват нещастни

При нас президентът Румен Радев настойчиво се пробва да накара българите да се усещат нещастни. Може би това е идея, която са му задали хората, които стоят ``зад сцената``, само че при всички положения президентът придвижва една траурност.
Това сподели пред bTV престъпният психолог Росен Йорданов, който стана част от новата групировка на напуснали ГЕРБ Цветан Цветанов. Той разяснява новогодишните послания на някои от ръководещите.

" Тази персона има изключително значима роля да прави това, което е български принос. Вижте, политиците по света се пробват да предизвикат две неща у хората - едното е страхове и недоволства, а другото е вяра.``, добави той, във връзка новогодишното слово на президента.

,,При новогодишното послание на Корнелия Нинова имаше опит за усмивка, за разлика от президента. Това, което мен ме озадачи, бе интериорът, като че ли се намираше в някакъв чуждестранен координационен център. Видях една Нинова, която точно на Нова година още веднъж се намира в делова обстановка``, разяснява Йорданов.

,,При Цвета Караянчева се говореше за оптимизъм, само че къде беше усмивката? Не знам докога ще продължава тази безумна традиция на българските държавници да ни приказват с този звук, все едно разгласяваме война на някого. Уж би трябвало да приказваме за празник, а с този звук... това е контрапродуктивно. Тук се приказва за позитивизъм, който не видяхме``, установи специалистът.

В умозаключение психологът уточни, че хората са най-щастливи, когато се занимават с нещо, поради което не мислят за нищо друго.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР