При Любенов по БНТ Соня Момчилова нагло лъже, че ние,

...
При Любенов по БНТ Соня Момчилова нагло лъже, че ние,
Коментари Харесай

Момчил Дойчев: При Любенов по БНТ Соня Момчилова нагло лъже - Топ новини


При Любенов по Българска национална телевизия Соня Момчилова безочливо лъже, че ние, гражданските и неправителствени организации /всъщност става дума за протестното писмо до нея на АСБ във връзка съответно предаване на Любенов/ сме желали да се чува единствено нашата позиция. Тя твърди, че украинската позиция била „ комфортна “ и неналичието на „ другата позиция “ нямало нищо общо с публицистиката.

Работата е там, че в предавенето на Любенов е неразрешена точно тази сякаш „ комфортна “ украинска позиция и единствено нашето отворено писмо принуди „ комфортният “ Любенов да предложения преди всички останали авансово оповестени представители точно на другата, т.е. на съветската антибългарска позиция атлантика Асен Агов, с цел да се получи нещо като „ плурализъм “.

По време на война, когато страната ти е нападната да отразяваш „ гледната точка “ на окупатора не е израз на плурализъм, а национално изменничество. Според Момчилова излиза, че Чърчил е бил антидемократ като е забранявал националсоциалистическата агитация във Великобритгания по време на войната.

Момчилова наподобява промяна, че е антидемократично англичаните да не чуват по ББС речите на Хитлер и Гьобелс и Фьолкише беобахтер да се популяризира свободно!
И това е ръководител на Съвет за електронни медии!

Момчил Дойчев,фейсбук

При Любенов по Българска национална телевизия Соня Момчилова безочливо лъже, че ние, гражданските и неправителствени организации /всъщност става дума…
Posted by on
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР