При голям успех стартира тазгодишната кандидатстудентската кампания във Великотърновския университет

...
При голям успех стартира тазгодишната кандидатстудентската кампания във Великотърновския университет
Коментари Харесай

Над 10 % от местата във ВТУ запълнени за ден при акцията „Рано рани“

При огромен триумф започва тазгодишната кандидатстудентската акция във Великотърновския университет „ Св. Св. Кирил и Методий “.

От 3 декември стартира подаването на заявки за опазване на място в една обичана компетентност или записване в първи курс по акция „ Рано рани “ за образователната 2019-2020 година в най-стария извънстоличен университет в България.

Над 10% от местата, отпуснати за акцията, са запълнени единствено през първия ден на акцията. Най-много непокътнати места има за специалностите „ Право “, „ Софтуерно инженерство “ и „ Психология “.

Кандидат-студентите, които имат тапия за приблизително обучение, издадена от 2008 година насам, или имат сполучливо изискан кандидатстудентски изпит, годен за съответната компетентност, могат непосредствено да се запишат за студенти в университета.

Записванията и запазването на място ще продължат до попълване на оповестените места.
Отпуснатите места са единствено част от потенциала на университета за банкет на студенти за образователната 2019-2020 година

В уеб страницата на университета или в уеб страницата на Бюрото за кандидатстудентска информация, реклама и банкет претендентите могат непрестанно да се осведомят за оставащите незаети места.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР