При драстичен спад в приходите заради COVID 19, трябва да

...
При драстичен спад в приходите заради COVID 19, трябва да
Коментари Харесай

Георги Георгиев, председател на комисията по финанси в СОС: Кризата налага промяна на бюджета

При фрапантен спад в приходите поради Коронавирус 19, би трябвало да вземем съответни ограничения за финансовото здраве на общината.
Toва съобщи през днешния ден ръководителят на комисията по финанси при днешното съвещание на Столичния общински съвет.
 Елен Герджиков свика съвещания в СОС за паркирането Елен Герджиков свика съвещания в СОС за паркирането
На страницата си във Фейсбук ръководителят на СОС Елен Герджиков съобще следното: " Днес свиках съвещания с представители на всички...
" Поради тази причина увеличихме вместо желаните 4, с 5 млн. лв. парите за градския превоз - с цел да осигурим на жителите постоянен градски превоз, без да понижаваме курсовете поради икономии на средства. Така ще подсигуряваме спокойствието на хората и достъпа до работните им места и домовете им, при съблюдаване на всички ограничения за сигурност ", уточни още Георгиев.
Той добави, че детските градини и ясли са включени в програмата за вложения на общината и по този начин ще се дадат над 4.5 млн. лв. повече за строителство и поправки на градини и ясли.
Предвидихме са също и над 1 млн. лв. повече за улично осветяване
" Няма да се уморя да дублирам, че хората са ни избрали, с цел да решаваме проблемите на града, а не да си разменяме безсмислени политически опорни точки ", съобщи в умозаключение Георгиев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР