При днешните арести на хора, заподозрени за връзка с атентата

...
При днешните арести на хора, заподозрени за връзка с атентата
Коментари Харесай

Ето как са хванати турските атентатори. Подробности от Димо Гяуров

При днешните арести на хора, обвинени за връзка с атентата в Истанбул, нашите служби изпълняваха предписание на турските служби. Това сподели в предаването „ Офанзива ” по NOVA NEWS някогашният началник на разузнаването Димо Гяуров.

„ Стандарт ” към този момент заяви, че са арестувани са трима души с молдовско поданство и един мъж от арабски генезис. Сред задържаните е и дясната ръка на търсен от Интерпол за тероризъм.
-->
„ Не имам вяра да има интерес към България ”, добави той във връзка задържаните в страната ни обвинени непознати жители.

 „ Нямам директен взор върху българските служби, за това ми е мъчно да дам оценка. Колкото повече мигранти залавяме, толкоз повече това въздейства върху имиджа на България в Европа. Нашият Наказателен кодекс е много милосърден към сходни действия ”, изясни Гяуров във връзка каналджийството.

Относно убития български граничар от двама турски жители на браздата, Гяуров сподели, че не е ясно какво са правили тези двама турски жители на границата ни. „ Ни минимум са чакали мигранти да ги оберат. Не изключвам даже да са чакали някакъв дял от облага за трафик на хора. ”.

„ Не е добре, в случай че български служители на реда са взели участие в този трафик ”, сподели той. 

За гърмежа в полското село, при който починаха двама мъже Гяуров не подозира предумисъл. „ Дори да беше съветска ракетата, взривила се в полското гранично село, би трябвало да е ясно, че няма никакъв предумисъл ”, сподели ексшефът на разузнаването.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР