При ареста на кмета на пловдивския район Север Ральо Ралев

...
При ареста на кмета на пловдивския район Север Ральо Ралев
Коментари Харесай

Прокуратурата разследва за корупция пловдивския кмет на район Север

При ареста на кмета на пловдивския регион " Север " Ральо Ралев се проверяват корупционни закононарушения. Досъдебното произвеждане е формирано от Специализираната прокуратура преди към 5 месеца . До края на деня ще стане ясно какъв брой ще бъдат привлечени и за какви закононарушения по Наказателния кодекс . Това съобщи в късото си изказване заместник-главният прокурор Иван Гешев пред публицисти във връзка задържането на кмета на регион " Север " в Пловдив Ральо Ралев.
 Арестуваха областен кмет на Пловдив Обновена
Арестуваха областен кмет на Пловдив

КПКОНПИ и Криминална полиция са го арестували

По-рано бе обявено, че причина за ареста на кмета са градежи в парк. Очаква се в събота, 1 юни на брифинг в постройката на Специализираната прокуратура да реши какви ограничения за неотклонение да бъдат избрани.
 Строежи в парк
Строежи в парк " поставили " белезници на районния кмет на Пловдив

При задържането си Ральо Ралев съобщи, че не знае защо е задържан

Той отхвърли всевъзможни въпроси дали задържането на кмета на регион " Север " има прилики с някогашния кмет на столичния регион " Младост ". Гешев отхвърли и въпроси по тази причина по кое време ще се гледа мярката за неотклонение на Маринела Арабаджиева.

Разследването се организира от следователите от Спецпрокуратурата, а оперативните дейности - от Антикорупционната комисия. Ползвани са специфични разследващи средства, предоставени от Специализираната прокуратура.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР