При 9,1% преброени гласове президентът Реджеп Ердоган води с 59,5%.Това

...
При 9,1% преброени гласове президентът Реджеп Ердоган води с 59,5%.Това
Коментари Харесай

Анадолска агенция: При 9,1% преброени гласове Ердоган води с 59,5%

При 9,1% преброени гласове президентът Реджеп Ердоган води с 59,5%.

Това заяви " Анадолска агенция ", минути откакто бе вдигната възбраната да се оповестяват резултатите от днешните избори в Турция.

Кандидатът на обединената съпротива Кемал Калъчдароглу взима 34,8% от вота. За Синан Оган са дали своят вот 5,1% от гласоподавателите.

Главният редактор на Middle Eastern Eye Раджип Сойлу посочи, че се чака последователно преднината на сегашния държавен глава да спадне. Това ще се случи, когато стартират да бъдат броени гласовете от огромните градове.

Очаквайте детайлности.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР