Президентите на България, Унгария и Сърбия подписаха новогодишна декларация, в

...
Президентите на България, Унгария и Сърбия подписаха новогодишна декларация, в
Коментари Харесай

Радев, Вучич и Новак подписаха декларация за семейните ценности

Президентите на България, Унгария и Сърбия подписаха новогодишна декларация, в която акцентират " смисъла на фамилията ".

В декларацията, оповестена на маджарски и британски на уеб страницата на двореца Шандор, Румен Радев, Каталин Новак и Александър Вучич обявиха, че виждат фамилиите като „ основата на нашето общество, източник на нашите полезности и силата на нашите народи ".

„ Семейството обезпечава поддръжка, упътвания и обич и оформя нашия темперамент и еднаквост. Семейството е и най-хубавата среда за развъждане на деца, които дефинират пътищата на нашите народи и оформят бъдещето на нашия свят ", се споделя в декларацията.

Семействата са източникът на „ културата на отговорност ", която ще способства за устойчивостта и за ограничение на опасността от изменението на климата.

„ Вярваме, че фамилиите заслужават отбрана, помощ и самопризнание от страна на страните и обществата. Ето за какво ние мощно поддържаме политики, които предизвикват благосъстоянието на фамилиите и укрепват фамилната единодушие, обезпечават удобна среда за фамилната основа, дават опция на дамите да се стремят по едно и също време като майки и експерти... Ние насърчаваме нашите жители през тази Нова година да продължат да възприемат фамилията като най-важната институция в нашите общества и да оказват помощ на нуждаещите се ", се споделя още в документа.

Източник: БГНЕС

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР