Президентът възприе различен тон в сравнение с предишното си посещение

...
Президентът възприе различен тон в сравнение с предишното си посещение
Коментари Харесай

Ето Коя Е Кървавата Джина - Новата Шефка На Цру!

Президентът възприе друг звук спрямо предходното си посещаване в централата на Централно разузнавателно управление на САЩ и похвали чиновниците на организацията, като ги назова " най-елитните експерти по разузнаване на планетата ". По думите му " изключителните мъже и дами в тази организация заслужават извънредно управление ".

Хаспъл сподели, че желае да изпрати повече чиновници на терен, да увеличи равнището на притежаване на непознати езици измежду личния състав и да ускори работните връзки на Централно разузнавателно управление на САЩ с разследващите служби в партньорски страни. Тя съобщи, че за нея е чест да управлява Централно разузнавателно управление на САЩ.

Кандидатурата на Джина Хаспъл породи дискусия поради тогавашната й роля в суровите способи за задържане и разпит на обвинени в тероризъм след атентатите на 11 септември 2001 година в Съединени американски щати. Нейните поддръжници акцентираха тридесетгодишният й опит в Централно разузнавателно управление на САЩ, а критиците й упорстваха, че човек, който е взел участие в тази стратегия, не би трябвало да бъде поставян на този върховен пост.

" Наричахме я Кървавата Джина, държахме се настрани от нея. Тя бе подстрекател и надзорник на мъченията на арестувани за тероризъм. Хаспел е машина за изтезания и няма работа отпред на Централно разузнавателно управление на САЩ " - по този начин разказва 61-годишната шефка на централата в Лангли някогашният ѝ сътрудник Джон Кириаку.

Хаспъл сподели, че са минали съвсем 50 години, откогато редови чиновник на Централно разузнавателно управление на САЩ се е издигал в йерархията до шеф. Тя се пошегува, че откакто е претърпяла сложния развой на номиниране и одобряване, към този момент знае за какво.

Хаспъл е първата жена, оглавяваща Централно разузнавателно управление на САЩ, и вторият кадрови помощник на организацията, който стига до директорския пост.

Тръмп я предложи за шеф на Централно разузнавателно управление на САЩ, откакто номинира предходния шеф на ръководството Майк Помпейо за държавен секретар на мястото на Рекс Тилърсън.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР