Президентът Румен Радев заяви, че забраната на медиите да оповестяват

...
Президентът Румен Радев заяви, че забраната на медиите да оповестяват
Коментари Харесай

Радев видя възможност за манипулация след забраната за оповестяване на резултати от изборите в социалните мрежи

Президентът Румен Радев съобщи, че възбраната на медиите да оповестяват резултати в изборния ден на страниците си във фейсбук, туитър и други сходни обществени мрежи е " още една опция за операция ". Промените в Изборния кодекс бяха признати през февруари тази година. Как се стигна до поправката на Изборния кодекс четете тук.

" Нуждаем се от единна, мощна и обществена Европа, която да взема навременни решения в полза на своите жители. Европа и България се намират на кръстопът. Нуждаем се от единна, мощна и обществена Европа, която да взема навременни решения в полза на своите жители. Нуждаем се от демократична България, мощна с господство на закона и свободата на словото ", съобщи президентът.

Той прикани всички българи да гласоподават и да не оставят различен да взема решение тяхното бъдеще. " Масовото присъединяване е най-сигурният метод за обезвреждане на всеки опит за проведен избор ", сподели президентът.

" Дневник " ще даде достъп до предварителни данни от изборния развой, само че и ще съблюдава рестриктивните мерки на закона. Тези от вас, които желаят да знаят - последвайте " Дневник " в обществения чат във Viber, с цел да сте осведомени първи и елементарно. Както и в канала ни в YouTube.

Как протича изборният ден може да следите тук.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР