Президентът Румен Радев ще издаде по най-бързия начин указ, след

...
Президентът Румен Радев ще издаде по най-бързия начин указ, след
Коментари Харесай

Радев няма да бави указа за кабинет, но призова - гласувайте по съвест

Президентът Румен Радев ще издаде по " най-бързия метод " декрет, след който да се гласоподава проектокабинетът " Денков-Габриел ". Това увери президентът при предаването на.

" Връщам план и конструкция за състав на Министерски съвет, която чакам да бъде гласувана в Народното събрание. Мисля, че всички имаме потребност от усмиряване на обстановката, с цел да знаят хората, че кабинетът, Народното събрание и президентската институция работят дружно, с цел да може да се развива страната ", сподели кандидат-премиерът на ПП/ДБ Николай Денков, връчвайки досието с осъществявания мандат на президента.

" България има потребност от институции и политици, които да се управляват от ползите на народа. Които да работят за сигурност, правдивост и против корупцията, по този начин, както чакат всички честни български жители. Които да укрепват суверенитета на страната и да работят за задълбочаване на европейската интеграция ", уточни на собствен ред Румен Радев.
 Гълъб Донев: Върнахме центъра на ръководство, където му е мястото - в България
Гълъб Донев: Върнахме центъра на ръководство, където му е мястото - в България

Политическата надменност е демоде, регистрира служебният министър председател

" По съвест " - такава повеля направи във връзка с гласуването в пленарна зала той, твърдейки, че няма да бави указа си.

Президентът обаче очевидно не е единственият, които има подозрения в съвестта на ПП/ДБ. Докато Кирил Петков слизаше от автомобила си на " Дондуков 2 ", стана жертва на показна провокация. Поп с кръст в ръка и размахвайки го, потегли към съпредседателя на Политическа партия. В този миг обаче петима полицейски чиновници се втурнаха да укротяват църковния чиновник. С лека усмивка Кирил Петков влезе в постройката на Президентството, до момента в който служителите на реда удържаха ядосания поп.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР