Президентът Румен Радев пристига тази вечер в Пловдив. Държавният глава

...
Президентът Румен Радев пристига тази вечер в Пловдив. Държавният глава
Коментари Харесай

Президентът Радев идва в Пловдив, гардове оглеждат Античния ...

Президентът Румен Радев идва довечера в Пловдив. Държавният глава ще е посетител на спектакъла „ Нощ на звездите”, с който огромният актьор Енчо Керязов ще постави завършек на изключителната си кариера. Представлението на Античния спектакъл е от 20,30 часа. Гардове на Националната работа за защита към този момент са в Пловдив и оглеждат местата, откъдето ще премине президентът Радев.

Представлението довечера е отдадено на надарените български деца и в тяхна поддръжка. Сред гостите ще е и кметът на Пловдив Здравко Димитров.

По време на спектакъла ще е последното театрално осъществяване на Енчо Керязов, който завършва артистичната си кариера с реверанс към българската аудитория. С него на сцената ще излезе Алекс Костов, неговият правоприемник в изкуството, който амбициозно потегля по стъпките на своя наставник.

Спектакълът е част от десето издание на годишните награди на фондация „ Енчо Керязов “. Нощта на звездите ще стартира с публична гала за награждаването на призовите тройки в категориите Образование, Изкуство и Спорт. Те ще получат юбилейното отличие " Талант на ​десетилетието ". Номинации за ​десетите годишни награди получиха всички финалисти от предходните девет годишни награди на фондацията. Кои ще бъдат спечелилите, дефинира професионално жури във всяка категория.

Фондация „ Енчо Керязов “ цели разпространение на достиженията на българските циркови актьори, както и осъществяване на практики за запазване на основаното от тях културно завещание за поколенията.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР