Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова поднесоха цветя пред

...
Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова поднесоха цветя пред
Коментари Харесай

Президентът Радев: Очакванията към служебния кабинет са огромни

Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова сервираха цветя пред Паметника на незнайния войник. Поводът е 9 май - Денят на успеха.

На събитието имаше представители на Националната гвардейска част, както и жители, пристигнали да отбележат Деня на успеха.

" Нека първо да споменем, че през днешния ден означаваме две значими събития. Не би трябвало да забравяме зверствата на нацизма, би трябвало постоянно да помним саможертвата на тези, които изправиха почтено глави в отбрана на човечеството ", съобщи президентът Румен Радев пред публицисти.

" Сегашната корупция ни излиза най-скъпо от всичко, по-скъпо от избори, по-скъпо от харчовете за Народно заседание, тя е в големи размери и с нея би трябвало да се борим ", уточни той в отговор на думите на премиера Бойко Борисов в оставка, че за " --> по 19 млн. лева дневно. "

" За да имаме избори на 11 юли, на 4 юли изрично не можем, тъй като няма Избирателна комисия, която да се оправи с това предизвикателство. За да имаме избори допустимо най-рано, би трябвало да изчакаме да пристигна най-малко 11 май, с цел да изда, декрет за назначение на служебно държавно управление. Ще направя всичко допустимо най-бързо да имаме служебно държавно управление ", сподели президентът.

" То има доста дребен времеви мандат, упованията към него са големи и отговорностите са огромни, то е въпрос на баланс и да се откри най-хубавия екип. Слуежбният министър председател ще е българин, мъж, мисля, че това е задоволително ", съобщи президентът Румен Радев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР