Президентът Румен Радев и премиерът Бойко Борисов пристигат днес в

...
Президентът Румен Радев и премиерът Бойко Борисов пристигат днес в
Коментари Харесай

Радев и Борисов заедно в Брюксел за официалното откриване на българското европредседателство

Президентът Румен Радев и министър председателят Бойко Борисов идват през днешния ден в Брюксел, където довечера ще участват на концерт, отдаден на българското председателство на Съвета на Европейски Съюз.

Юнкер за Турция, еврозоната и луканката

Борисов и Бабиш на едно мнение: Дъблинското съглашение е неефективно

Преди това президентът ще има визита при белгийския крал, а министър председателят ще взе участие в конференция за новата роля на Балканите. По късно той ще беседва в българското посолството с представители на българската общественост в Белгия.

Премиерът Борисов ще взе участие в конференция "Новата роля на Балканите - решения за повече сигурност и по-добро справяне с миграцията ".

Форумът е провеждат от баварската политическа фондация "Ханс Зайдел ", а присъединяване в него ще вземат и министърът на Европредседателството Лиляна Павлова, както и евродепутатът от ГЕРБ Ева Майдел.

Вечерта Радев и Борисов ще произнесат къси речи, с които ще открият формалния концерт, отдаден на българското председателство в Академията за изящни изкуства в Брюксел.

В концерта ще вземат участие световноизвестното сопрано Соня Йончева, пианистът Людмил Ангелов, софийската филхармония с диригент Найден Тодоров и женският хор "Ваня Монева ".

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР