Президентът Румен Радев е в положението на онзи с баницата,

...
Президентът Румен Радев е в положението на онзи с баницата,
Коментари Харесай

Христо Иванов прогнозира избори 2 в 1 наесен

„ Президентът Румен Радев е в ситуацията на оня с баницата, ние, партиите, му я даваме. От две години той прави едно и също с еднакъв резултат – отиване на избори и ръководство на служебни кабинети. Дали ще има парламентарно ръководство е отговорност на партиите в Народното събрание “, съобщи съпредседателят на „ Демократична България “ Христо Иванов по БНР.

Иванов съобщи, че е песимистичен, че нещо ще излезе от третия мандат, както и до момента.

По думите му Демократична България ще взе участие в диалози за сформиране на държавно управление. „ Дали ще подкрепим ръководство – нашето решение няма да бъде определящо “, акцентира Иванов.

„ Страната отива към избори. Следващият парламент, който ще бъде преди локалните избори и всички ще управляват дейностите си, съгласно тях, още по-малко ще има в него някакви прояви на отговорност и жертване на егоистичния партиен интерес. Изглежда доста евентуално и идващият парламент да не роди ръководство и да отидем на нови избори – 2 в 1 с локалните, “ изясни той.

Иванов дефинира интернационалното следствие против Nexo като част от подготовката да бъдат основани причините, с цел да не отиде третият мандат при Демократична България.

„ В Съединени американски щати и Обединеното кралство има дейности, свързани с компанията, които се развиват от месеци. Кога тъкмо нашата прокуратура ще се задейства, по какъв начин тъкмо това ще бъде показано и обявено, е избор, който се прави у нас “, акцентира Христо Иванов.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР