Президентът отхвърли подпомагащият икономически пакет за преодоляване на кризата с

...
Президентът отхвърли подпомагащият икономически пакет за преодоляване на кризата с
Коментари Харесай

Тръмп отхвърли спасителния пакет от 900 млрд. долара, нарече го позор

Президентът отхвърли подпомагащият стопански пакет за превъзмогване на рецесията с ковид за 900 милиарда $. Той назова икономическата мярка " срам " и изиска от законодателите най-малко трикратно нарастване на заплащанията за помощ на американците. За това заяви Агенция Франс Прес, представена от БГНЕС.
Въпреки че Тръмп не съобщи категорично, че няма да подпише законопроекта, който мина и през двете камари на Конгреса, Тръмп даде ясно да се разбере, че няма да одобри законодателството.
 900 милиарда за имунизация и помощи утвърди Камарата на представителите в Съединени американски щати 900 милиарда за имунизация и помощи утвърди Камарата на представителите в Съединени американски щати
Камарата на представителите в Съединени американски щати утвърди мощен пакет от помощи за COVID-19 за 900 милиарда $, който дава обещание да форсира разпростране...
" Това в действителност е срам ", сподели той във видео известие, оповестено в Tуитър.
" Моля Конгреса да промени този законопроект и да усили неуместно ниските Щатски долар 600 до Щатски долар 2000 или Щатски долар 4000 за фамилна двойка. Също по този начин апелирам Конгреса неотложно да се отърве от разточителните и ненужни детайли в това законодателство и просто да ми изпрати подобаващ доумент ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР