Президентът на Венецуела Николас Мадуро заяви, че ще бъде готов

...
Президентът на Венецуела Николас Мадуро заяви, че ще бъде готов
Коментари Харесай

Мадуро се закани на Гуайдо с арест

Президентът на Венецуела Николас Мадуро съобщи, че ще бъде подготвен да арестува водача на опозицията, когато съдът и прокуратурата издадат съответна заповед, съобщи БГНЕС, базирайки се на ТАСС.
" В деня, в който прокуратурата и съдът решат да го арестуват, ръката ми няма да трепне, с цел да го извърша ", сподели Мадуро в изявление пред държавната телевизия на Венецуела. Той добави, че 84% от популацията на Венецуела не поддържа водача на опозицията.
 Съединени американски щати задържа четири ирански кораба с горива за Венецуела Съединени американски щати задържа четири ирански кораба с горива за Венецуела
Американските управляващи са конфискували в намерено море четири ирански кораба, които са се отправяли към Венецуела, натоварени с модифициран...
Ситуацията във Венецуела ескалира, откакто Гуайдо се разгласи за изпълняващ длъжността президент на 23 януари 2019 година. Съединени американски щати го признаха за краткотраен държавен глава; към тях се причислиха страните от групата на Лима (с изключение на Мексико), Организацията на американските страни и по-голямата част от Европейския съюз.
Мадуро назова случая опит за прелом и разгласи скъсването на дипломатическите връзки със Съединени американски щати. В същото време Русия, Беларус, Иран, Китай, Куба, Никарагуа, Сирия и Турция показаха своята поддръжка за него.
Каква е позицията на България -!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР