Президентът на Световната футболна централа (ФИФА) Джани Инфантино е изпратил

...
Президентът на Световната футболна централа (ФИФА) Джани Инфантино е изпратил
Коментари Харесай

Шефът на ФИФА благодари на Борислав Михайлов

Президентът на Световната футболна централа (ФИФА) Джани Инфантино е изпратил благодарствено писмо до Българския футболен съюз. В него той регистрира огромния принос за развиването на този спорт на локално и интернационално равнище на някогашния президент на БФС Борислав Михайлов.

В късото обръщение, оповестено в формалния уебсайт на българската централа, се споделя, че Михайлов е посочил отдаденост към футбола, а Инфантино чака с неспокойствие тяхна последваща среща.
bTV Репортерите: Краят на един цикъл Гледайте кино лентата на Димитър Тасев
Ето и целия текст на писмото:

" Скъпи Борислав,

След решението ти да подадеш оставка от позицията си на президент на Българския футболен съюз през октомври, бих желал да ти благодаря от името на интернационалната футболна общественост за всеотдайната работа и множеството планове, които реализира отпред на БФС последните 14 години.

Чрез всички свои дейности и резултатите от тях, ти съумя да значително да допринесеш за развиването на нашия спорт и за популяризирането на футбола в страната си, в Европа и в целия свят.

Заради всичко това държа още веднъж да ти благодаря за изключителната отдаденост към обичания ни спорт. Желая ти всичко най-хубаво отсега нататък и нямам самообладание скоро още веднъж да се срещнем.

Искрено твой,
Джани Инфантино "
Почти 14 години: Танци, дронове, джип на пистата и разбиране в Белград (ВИДЕО) Танцовите умения на някогашния вратар се разискват и до през днешния ден
Борислав Михайлов подаде оставка като президент на БФС през ноември, откакто министър-председателят Бойко Борисов съобщи, че страната няма да работи с централата, до момента в който той е отпред. Бившият вратар на националния тим застана на президентския пост през 2005 г.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР