Президентът на Славия Венцислав Стефанов е на мнение, че младите

...
Президентът на Славия Венцислав Стефанов е на мнение, че младите
Коментари Харесай

Венцислав Стефанов: Максимално трябва да се дава шанс на младите

Президентът на Славия Венцислав Стефанов е на мнение, че младите български футболисти би трябвало да получават оптимален брой шансове, с цел да придобият нужния опит и мечтаните качества.

Столичанинът показа упованията си за идните мачове на " белите " в изявление за прадаването " Арена спорт ".

" И двата ни идни мача са съществени и виновни. Трудно се играе във Варна. Спартак ще желае пред лична аудитория да покаже максимума си. Ще бъде забавен мач и имам вяра, че Славия ще победи ", съобщи той.

Президентът на Славия разяснява и прехвърлянето на Мартин Георгиев в Барсенлона.

" На 15 юли ще се подпише контракта с Барселона. Той е минал медицински прегледи. Той е един от първите млади футболисти, притеглен за тази година. На 100% съм уверен, че той ще заиграе огромен футбол в Барселона. Той е образован и виновен славист. Иска ми се и Светослав Вуцов да реши кое е най-добре за развиването му. Аз съм приказвал с него и с родителите му ", добави той.

Венцислав Стефанов има вяра, че родните футболисти би трябвало да получават допустимо най-вече шансове за изява и да се учат от чужденците.

" Аз не съм треньор, само че политиката е, че оптимално би трябвало да се дава късмет на младите. Тряба да вземат участие в оптимален брой мачове. Тогава идва самочувствието, рутината, опита и желанието. Ние се отнасяме към нашите деца с обич и те ни се отблагодаряват по същия метод. Аз съм склонен да има чужденци, само че единствено в случай че са топ. Нашите момчета ще се учат от тях. Но, в случай че чужденците са по-слаби от нашите... Аз съм предложил клубовете, които развиват наши деца, да бъдат поощрявани с финансови тласъци ", добави той.

Президентът на Славия е окуражен, че Младен Кръстаич ще реализира триумфи, в случай че оглави националният тим по футбол за мъже.

" Българите се извъртяха съвсем всичките. Младен Кръстаич ще бъде добър треньор и няма да му се качват на главата всякакви мениджъри. Той е потвърден експерт. Дано стане той и нека вдигне дисциплината и скоростта на тима ", пожела си той.

Венцислав Стефанов чака Лудогорец да попадне в групите на Шампионска лига и се надява Левски да построи сериозен задатък преди реванша с ПАОК.

" Лудогорец може да отиде в шампионска лига и нека успее. Левски има сложен съперник в лицето на ПАОК, тежко се играе в Солун, там е пъкъл ", приключи той.

Можете да видите цялото изявление във видеото.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:

Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР