Президентът на Славия Венцеслав Стефанов похвали единия от собствениците на

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов похвали единия от собствениците на
Коментари Харесай

Венци: Без Тити Левски да е фалирал вече, Павел Колев няма правилен ход

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов похвали единия от притежателите на Левски Константин Папазов. Според шефа на " белите " за обстановката на " Герена " са отговорни всички след ръководството на Тодор Батков.

" Тити заслужава почитание, а не такова отношение. Той прави всичко допустимо да избави Левски. Заряза си фамилията даже поради обичания тим. Ако го нямаше, аз съм сигурен, че Левски от дълго време да е банкрутирал. Той беше индивидът, който се бореше за акциите. Не знам кой ще става спонсор на Левски. Тези, които са взели акциите, да му мислят. Смятам, че когато се ангажираш с нещо, би трябвало да имаш гаранция, че ще успееш да се оправиш ", сподели Стефанов пред сътрудниците от " Блиц ".

" Тити и Наско Сираков не са дребни деца, а и мисля, че и на единия и другия е ясно, че тази лъжица не е за всяка уста. Левски е нещо много съществено. Дано съумеят да си стъпят на краката, поисквам им го. Но в действителност би трябвало да осъзнаят, че най-правилното е да залагат на наши футболисти и да тръгнат малко по малко. Изобилието свърши, поради него са с 30 милиона обратно. Дано съумеят да излязат от тази обстановка, тъй като Левски не заслужава такава орис.

В момента не Тити е отговорен, а всички преди него. От Владо Грашнов, Бог да го елементарни, който в действителност осигуряваше всичко в Левски, и след това Тодор Батков, оттова нататък всичко отиде по дяволите. Последният, който работеше вярно и се стараеше всичко да е наред, е Тодор Батков. А Павел Колев няма верен ход. Как можеш да привличаш футболист с такива контракти!? Да им даваш галактически заплати...Какви са тези цени на екипировки? Ама по този начин е, като не даваш ти парите, не си правиш сметката ", приключи босът на най-стария столичен клуб.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР